Severne Gator 2020 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Severne Gator 2020


Severne Gator 2020

Shop de Severne Gator 2020 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 639,- € 519,-

19% Korting


Omschrijving

Van freeriden met lichte wind tot harde wind, de Gator is het zeil om elke sessie te maximaliseren.

Flexibele materialen worden gebruikt in belangrijke delen van het zeil om het direct snel bruikbaar vermogen te genereren. Nauwkeurige vormgeving houdt dit vermogen laag en naar voren waar het kan worden gecontroleerd, waardoor de bovenste windlimieten van de Gator worden verlengd. De manoeuvre-georiënteerde geometrie houdt de gieklengtes kort, zodat u overal kunt gieren of een bocht kunt maken.

100% X-Ply-constructie betekent duurzaamheid. De Gator is gemaakt voor gevorderde surfers en er zijn sterkere materialen voor als het niet helemaal volgens plan gaat ...

PROGRESSIEVE GEOMETRIE

Elke maat is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de agressieve freeride-rijder in alle wind- en wateromstandigheden. Een consistent gevoel in alle maten maakt het gemakkelijker om omhoog of omlaag te wisselen.

De kleinere zeilen hebben een hoger uitgesneden voet en een geometrie die gericht is op golven en harde wind en springen. Grotere maten hebben een lager uitgesneden voet om meer drive te genereren bij lichtere wind, maar toch het lichte, gooi-gevoel te behouden.

Het aantal batten is geoptimaliseerd voor elke zeilmaat om een consistent zacht, veerkrachtig gevoel en maximale stabiliteit te behouden.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
2 stuks
Leverancier:
-
 
Google Shopping:
Windsurf zeilen Freemove zeilen Severne Freeride zeilen
Merken:
Severne
Soort:
freeride zeil freemove zeil
SALE:
SALE