Severene FoilGlide 2 2021 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Severne FoilGlide 2 2021


Severne FoilGlide 2 2021
Afbeelding van Severne FoilGlide 2 2021
Afbeelding van Severne FoilGlide 2 2021
Afbeelding van Severne FoilGlide 2 2021

Vanaf: € 659,-


Omschrijving

Severne Windsurfzeil FoilGlide 2 2021

FOILGLIDE

De FoilGlide 2 is niet zomaar een freeride zeil met ‘Foil’ erop geschreven… Speciaal ontworpen ontworpen voor foilen met de focus op de volgende punten;

LICHTGEWICHT

Dit is een van de belangrijkste kenmerken. Severne maakt lichte zeilen.

SOFT

Gemakkelijker te pompen. Heeft de stijfheid niet nodig, omdat de tuigbelasting wordt verminderd zodra het board omhoog komt.

STABIEL

Noodzaak om enige draft te verminderen omdat dit de trim beïnvloedt. Het is beter om alles constant te houden. Cambers houden het zeilprofiel stabiel en minimaliseren elke beweging.

KORTE GIEK

Betere controle. Door de kortere gieklengte kunt u uw houding gemakkelijk aanpassen.Na het succes van Severne foil-racezeil, de HyperGlide, hebben ze een gebruiksvriendelijke freeride-versie gecreëerd: de FoilGlide 2. Door het delen van veel technologie en ideologie zijn deze zeilen het ultieme zeil om mee te foilen.


Het ontwerp met een hoog aspect is stabieler, efficiënter en beter controleerbaar. Houdt de gieklengtes kort en gemakkelijk te beheren. Gecombineerd met een strakkere leech wordt de hefboomwerking vergroot, waardoor met een kleiner zeil bij lichtere wind kunt foilen.

Met slechts 4 latten en lichtgewicht constructie is het fysieke gewicht van deze zeilen aanzienlijk lager dan bij andere zeilen. Voor het foilen maakt dit het onderhouden van de trim veel gemakkelijker en gewoon veel leuker om te gebruiken. Minder latten en minder spanning maken de FoilGlide zacht en gemakkelijk te pompen.

RDM Cams op de FoilGlide en worden aanbevolen voor alle maten. FoilGlide kan eenvoudig worden ingesteld voor RDM- of SDM-masten, afhankelijk van uw voorkeur.

De FoilGlide is DE keuze voor freeride folies.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
8 stuks
Leverancier:
Fox Sports
 
Merken:
Severne
Soort:
Windsurfzeilen
Model:
foil zeil
Google Shopping:
Windsurfen Windsurf zeilen windsurf foil zeilen Severne Freeride Foilzeilen