Severne Blade 2020 online kopen?

Severne Blade 2020


Severne Blade 2020
Afbeelding van Severne Blade 2020
Afbeelding van Severne Blade 2020

Vanaf: € 675,-


Omschrijving

SEVERNE BLADE

De 2020 Blade is een 5-batten WAVEzeil met de perfecte combinatie van power en controle.

Voor rijders die betrouwbare prestaties eisen over een breed windbereik, kun je de stabiliteit en controle van 5 latten niet verslaan. Op basis van dit fundament hebben we de Blade gebouwd om het ultieme allround wavezeil te zijn.

Verhoogde voorlijk-curve voegt spanning toe om het profiel naar voren en laag te houden om het windbereik te maximaliseren. Een Dacron-voorlijk-paneel maakt elastische uitzetting onder belasting mogelijk, wat de trek-voorwaartse voorspanning bevordert wanneer de omstandigheden extreem worden. De op de besturing gerichte geometrie stelt de hellingshoeken in om de neerwaartse druk op de mastbasis te behouden, terwijl de schoothoek onder schouderhoogte wordt ingesteld waar deze het gemakkelijkst kan worden beheerd. De houding is in evenwicht met de bovenste vorm naar voren verplaatst om minder druk op het achterbeen uit te oefenen en de vin-belasting te verminderen.

De Blade is volledig gemaakt van premium X-Ply en is een van de meest duurzame zeilen op de markt, maar dankzij een intelligent ontwerp is het ook een van de lichtste. De SpiderFibre-technologie heeft het swinggewicht drastisch verlaagd en tegelijkertijd een veel sterkere schoothoek gecreëerd. Dyneema-venster X-Ply zorgt voor onbeperkt zicht. Bovenste panelen in eM3 verminderen het zwenkgewicht. Het nieuwe, zeer duurzame en toch lichtgewicht eM4-materiaal wordt gebruikt in het gebied met hoge belasting. Naden met dubbele breedte vergrendelen elk paneel op zijn plaats. Ontworpen voor prestaties.

De 2020 Blade is het wavezeil bij uitstek voor allround high performance.

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
1 stuk
Leverancier
Fox Sports
Google Shopping
Windsurfen Windsurf zeilen Wave windsurfzeilen
Soort
Windsurfzeilen
Merken
Severne