O'Neill Maoi bikinibroekje online kopen?

O'Neill Maoi bikinibroekje


O'Neill Maoi bikinibroekje

€ 29,99 € 22,49

25% Korting


Omschrijving

De Maoi Mix Bikini Bottoms hebben O’Neill’s fantastische Second Skin-fit en een cheeky bedekking. Het bikinibroekje heeft O’Neill’s Second Skin-fit voor extra comfort, is voorzien van O’Neill Hyperdry voor een superkorte droogtijd, en als onderdeel van de O’Neill Blue-collectie is er gebruik gemaakt van gerecyclede materialen zodat je je steentje bijdraagt aan een beter milieu. Een brutale stijl in felle patronen en zomerkleuren, perfect te combineren met een topje naar keuze voor een heerlijke strandlook.

De oceanen en golven die O’Neill gemaakt hebben tot wat het nu is, worden bedreigd door een tsunami van plastic afval, met een geschatte hoeveelheid van 8 miljoen ton plastic dat per jaar wereldwijd ronddobbert in onze zeeën!

Deze alarmerende cijfers zijn de inspiratie voor O'Neill Blue - Onze Ocean missie; een initiatief om duurzame surfwear te produceren met behulp van high performance eco-threads door Bionic, deze eco-threads zijn gemaakt van gerecycled plastic, afkomstig van de stranden en de zee.

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
3 stuks
Leverancier
-
Soort
bikini broekje
Materiaal
78% polyamide (recycled) 22% elastane
Model
laag
SALE
SALE
Google Shopping
Damesmode Dames badkleding
Merken
O'Neill