Now Snowboardbinding Ipo 2021 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Now Snowboardbinding Ipo 2021


Now Snowboardbinding Ipo 2021
Afbeelding van Now Snowboardbinding Ipo 2021
Afbeelding van Now Snowboardbinding Ipo 2021
Afbeelding van Now Snowboardbinding Ipo 2021
Afbeelding van Now Snowboardbinding Ipo 2021

€ 219,95 € 189,95

14% Korting

Black Friday: gebruik FSMBF2021 voor 10% extra korting op alles!


Omschrijving

Geschikt voor alles en nog wat op het gebied van snowboarden - het is de all-mountain / freestyle binding die je nodig hebt om je compleet te voelen. Zo eenvoudig is het.

De Now IPO snowboardbinding is voor snowboarders die van snelheid houden. De binding bestaat uit een Hangar 2.0 Baseplate die uit 30% glasvezel is. Dit hoge percentage glasvezel geeft de baseplate zijn stijfheid. De Flex Hinge Highback is 5 graden gedraaid voor meer controle en is breder, voor meer controle voor zowel lagere als bredere kuiten bij de dames. Dit geeft de binding een extreem los en comfortabel gevoel en nodigt uit tot creatief rijden.

Flushcup-technologie - Ontworpen om de snowboardboots vast te houden, zelfs zonder een highback, deze hebben een vlak binnenoppervlak waar de highback de hielcup ontmoet. Dit geeft een directe energieoverdracht tussen opstarten en binden.

Hanger 2.0 nylon versterkt met 30% glasvezel - Dit ongefundeerde ontwerp zorgt voor een ononderbroken boardflex, met stijve I-Beam wandsecties die energie overbrengen naar de randen van het board.

Post - Nylon met 50% glasvezel

4x4-schijf - nylon met 50% glasvezel

High back

Freewing Highback - Hogere mediale zijde volgt beenhoeken. Zijwaarts 10 ° voorgedraaid. 15 mm hoger dan de originele Flex Hinge highback. Laterale haak voor extra ondersteuning.

Straps

SIEVA-enkel-straps - enkelvoudig geïnjecteerd EVA, de body van deze strap is gemaakt met eendelige EVA-injectie, waardoor stiksels worden geëlimineerd en lijmen wordt verminderd tot minder dan 1% van het strap oppervlak. Een nylon band die sterk, duurzaam en flexibel is, wordt aan het ene uiteinde in het lichaam van de strap gestoken en verzegeld door een micro-geïnjecteerd logo.

3D Contour Too Straps - Als u op zoek bent naar grip, hoeft u niet verder te zoeken. Deze toostrap is niet alleen super grip, maar hij is ook vormbaar en kan zowel aan de punt als aan de bovenkant van je laars worden gebruikt.


NU gereedschap loze buckels

Skate Tech is geïnspireerd op hoe makkelijk en efficiënt een skateboard draait - dus belangrijke onderdelen van het systeem nabootsen zowel de functie als de eigenschap van skateboard trucks. De "Hanger" draagt krachtige overdracht van energie uit de straps naar de randen van uw board. De Kingpin fungeert als een hendel, die deze energie vergroot door hefboomwerking. NOW bindingen komen ook met een aangepaste basisplaat. De Skate-Tech bindingen omzeilen het midden van het snowboard en sturen je energie recht op de randen van het board. Ze verplaatsen gewoon meer power aan het board met minder werk, waardoor je voeten meer ontspannen en comfortabel blijven. Daarom kunt je de hele dag snowboarden.


Skate-Tech

Flushcup Technology

Highcup Compatibility

Hanger 2.0 is Nylon with 30% Glass Fiber

SIEVA Straps

NEW! PA66-GF buckle levers

NEW! 3D Contour toe straps

NOW tool-less adjuster straps

Freewing Highback

Post is Nylon with 50% Glass Fiber*

4x4 Disc is Nylon with 50% Glass Fiber

Bushings available in Soft (40 shore)

Lifetime warranty program

Freestyle/All-mountain


Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
2 stuks
Leverancier:
-
 
Merken:
Now
Google Shopping:
Wintersport Snowboard bindingen Heren snowboard bindingen