Nidecker snowboard Area 2019


Nidecker snowboard Area 2019

€ 399,- € 318,-


Omschrijving

De Nidecker Area 2019 het Ideale carve snowboard voor de startende en gevorderde carver die overal plezier willen hebben. De Nidecker Area is een kenmerkend carve snowboard vergelijkbaar met de Nidecker Concept, dit levert een verbluffende snowboard ervaring op, op piste en backcountry. De Nidecker Area is ontworpen met een medium sidecut en een reguliere flex, dit om er gemakkelijke mee te kunnen carven, dit levert meer plezier voor de snowboarder die willen straten met carven

De Nidecker Area springt in het oog dankzij den exclusieve grafische samenwerking met de getalenteerde en internationaal gerenommeerde Zwitserse fotograaf David Carlier.

De Nidecker snowboard Area heeft een geavanceerde camber, ontworpen voor optimale precisie, edge hold en stabiliteit, de Premium Sandwich-constructie welke is gemaakt met de geavanceerde materialen zoals carbon en Kevlar® voor extra duurzaamheid en schokabsorptie; onze supersterke, responsieve en lichtgewicht Master Core; en onze uiterst taaie, gesinterde N7000-base geproduceerd met koolstof nano deeltjes voor super glij eigenschappen.

Nidecker Area 2019 " Have Fun, Carve Hard"

liever persoonlijk advies ?

Kom langs in de shop , of neem gerust contact met ons op


Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
1 stuk
Leverancier
-
SALE
SALE
New
ja
Merken
Nidecker