Neilpryde Ryde 2022 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Neilpryde Ryde 2022


Neilpryde Ryde 2022
Afbeelding van Neilpryde Ryde 2022
Afbeelding van Neilpryde Ryde 2022
Afbeelding van Neilpryde Ryde 2022

Shop de Neilpryde Ryde 2022 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 769,- € 579,-

25% Korting


Omschrijving

Ervaar je eerste planeren, gijp en waterstarts, of surf urenlang ingehaakt in je harnaslijnen. De Neilpryde Ryde is ontworpen om uitstekende low-end kracht en stabiliteit te bieden voor vroeg planeren en gecontroleerde manoeuvres. De Ryde is eenvoudig op te tuigen en te trimmen en levert onmiddellijk plezier zonder beperkingen, terwijl het NeilPryde-gevoel voor prestatie-herkenning behouden blijft. No Stress / Easy Rider Lage tot middelmatige windkracht, niet over-powerd, eenvoudig op te tuigen en te trimmen.

Neilpryde's exclusieve aangepaste printtechnologie stelt hun in staat om de films voorafgaand aan het lamineren af te drukken, waardoor ze de flexibiliteit hebben om UV-bestendige, meerkleurig grafische afbeeldingen te gebruiken. De afdruk is van minimale dikte, vermindert het gewicht en produceert een hogere definitie van kleur. Tijdens het lamineren wordt de bedrukte zijde aan de binnenkant van de film geplaatst, wat slijtage aanzienlijk vermindert. De kleuren van de NeilPryde 2021-zeilen zijn gemaakt om een eeuwigheid mee te gaan.

Neilpryde heeft traditionele, aparte lattenzakken verwijderd door overlappende panelen om efficiënt een hoes voor latten te creëren. Dit vermindert onnodig gewicht, vereenvoudigt de constructie en creëert een volledig symmetrische holte van de lat, waardoor de neiging van traditionele latzakken om van de ene tack naar de andere te laden, wordt geëlimineerd


Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
10+ stuks
Leverancier:
Prydegroup
 
Google Shopping:
Neilpryde windsurfen Neilpryde Ride Neilpryde windsurfzeilen
Bouwjaar:
2022
Model:
freeride
Merken:
Neilpryde
Soort:
Windsurfzeil