Neilpryde Glide Surf Foil Alu online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Neilpryde Glide Surf Foil Alu


Neilpryde Glide Surf Foil Alu
Afbeelding van Neilpryde Glide Surf Foil Alu
Afbeelding van Neilpryde Glide Surf Foil Alu

Vanaf: € 999,-


Omschrijving

Neilpryde Foil Glide Surf Aluminium voor Wing Foilen, Sup Foilen.

GLIDE SURF creëert een speeltuin om nieuwe surfsensaties op te bouwen. Met een stabiele en snelle start, ongeacht de surfomstandigheden, levert de GLIDE SURF superieur glijden en gecontroleerde snelheid om in de golven te varen. Met de Glide Surf kun je door de golven varen en van rechtdoor varen naar progressieve foil-bochten.

Kenmerken van de Neilpryde Foil Glide Surf Aluminium

BASISSYSTEEM: Nieuwe CNC-versterkte basisconstructie. Twee diepe titanium verticale buisverbindingen met de mast voor maximale sterkte, waardoor beweging wordt geëlimineerd en een perfecte lastoverdracht wordt geboden. Voorkomt trillingen rond het bovenste bevestigingsgebied. GLIDE SURF-foil wordt geleverd met bovenplaat-bodemsysteem.

Aanpassingen van de tailwing - Neutraal: Over onze foils zijn de tail wings bedoeld om een omgekeerde stuwkracht te leveren om de hoofdwing in evenwicht te brengen om stabiliteit en controle te garanderen. De foils worden standaard geleverd met een neutrale tailwing instelling.

Tailwing aanpassing naar beneden gekanteld: Een naar beneden gekantelde instelling zorgt voor meer stabiliteit en meer controle bij lichtere wind, het tilt de foil op natuurlijke wijze meer op en verhoogt het low-end vermogen. Deze instelling is ook een go-to als je een zwaardere rijder bent.

Tailwing aanpassen, omhoog gekanteld: Een omhoog gekantelde instelling zal helpen om weerstand en lift te verminderen, door de instelling van de tailwing omhoog te kantelen, kan dit ook van voordeel zijn voor lichtere rijders of bij zwaardere windomstandigheden.

Mast: 70 cm aluminium mast. Geoptimaliseerde structuur met twee CNC-inzetstukken voor het vrouwelijke basissysteem voor maximale sterkte. Holle constructie om het gewicht te verminderen in combinatie met x3 verticale crosribs voor maximale stijfheid. Geschuurde achterrand van de mast om planning van turbulentiegeluid te voorkomen. Gehard, zout water corrosiebestendig 6061-T6 aluminium.

"Surf Fuselage: Perfect gemengde wing op CNC gefreesde rompverbinding en geïntegreerd windzadel voor minimale luchtweerstand. Volume en gewicht van het aluminium dat in de romp wordt gebruikt, wordt verminderd door de naar voren uitstekende neus te elimineren.

Glide Wing zijn gemaakt van pre-preg carbon lay-up met een interne foam constructie voor maximale duurzaamheid / gewichtsverhouding. Deze zorgt voor een natuurlijke neiging om in bochten te rollen en een mooie balans te behouden tijdens je rit. De front wing is ontworpen met een uitgesproken afgeronde "invalshoek" en een elliptische buigvorm. Tijdens het vliegen sluit deze dikke voorrand op de front wing op natuurlijke wijze de straal van uw bocht af, waardoor deze strakker wordt. Ver naar achteren behouden de naar beneden gebogen tail wing een zelf stabiliserende rol waardoor ze gemakkelijk kunnen draaien. Tijdens dit momentum komt de GLIDE-tail wing altijd terug in een vlakke positie, waardoor de bocht wordt gestabiliseerd.

Nieuw medium slim wings: De nieuwe medium slanke wings zijn ontwikkeld om een foil opstelling te bieden die sneller is, op hogere golven kan opstijgen en strakkere bochten mogelijk maakt. Deze vleugels zijn speciaal gemaakt voor gevorderde foilers die hun foil opstelling willen versnellen.

Frontwing: 85,8 Oppervlakte:230.1

Tailwing: 51 Oppervlakte: 49.1

Mast: 70 cm.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
-
 
Merken:
Neilpryde
Soort:
Foils
Google Shopping:
Wingsurf Foils Wingsurfen