Neilpryde Flight F4 Evo carbon 2019


Neilpryde Flight F4 Evo carbon 2019

€ 2.099,-

Web only te bestellen met levertijd van 3-5 werkdagen


Omschrijving

Neilpryde Flight F4 Evo carbon 2019

De Neilpryde FLIGHT F4 EVO-foil is de Formula One-racefoil in ons assortiment. Deze foil is ontworpen in samenwerking met F4 USA. De FLIGHT F4 EVO is voorzien van een volledig carbon pre-preg constructie.

Met een langere lengte van de fuselage biedt de FLIGHT F4 EVO verbeterde prestaties voor de upwind / downwind en comfortabeler varen. De nieuwe tail stabilisator met een precieze verbinding en instelbare vleugelhoek verhoogt de stabiliteit dramatisch.

Neilpryde Flight F4 EVO houdt een zeer stijve constructie die zorgt voor een lage weerstand, zodat de surfer elke windvlaag voor acceleratie kan gebruiken. De high-lift carbon voorvleugel zorgt voor een vroege start, een geweldige lift en genereert verbazingwekkende stabiliteit.

FEEDBACK VAN RIDERS

Ik heb deze foil voor het eerst geprobeerd met een zeil van 10 m in 15 knopen en was echt onder de indruk van de stabiliteit en prestaties van deze nieuwe versie. Krachtiger vergeleken met de eerste versie, en tegelijkertijd verbeterd in stabiliteit (met een langere romp), waardoor het bereiken van topsnelheid zeer haalbaar is. Het nieuwe systeem van de tail is gewoon geweldig en zo gemakkelijk aan te passen. We kunnen deze nieuwe folie gebruiken met freeride zeilen en ook met race zeilen. - Julien Bontemps, Olympisch atleet, Team Rider Windsurf. De Flight F4 Evo is de machine om te winnen.

Specificaties

Artikelnummer
889841156455
EAN nummer
1889841156455
Voorraad
10+ stuks
Leverancier
Prydegroup
Google Shopping
Windsurfen Windsurfboards Windsurf foil boards
Soort
Foils
Merken
Neilpryde