Naish Wing Foil MK4 + Hover Foil Board + Jet Foil online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Naish Wing Foil MK4 + Hover Foil Board + Jet Foil


Naish Wing Foil MK4 + Hover Foil Board + Jet Foil
Afbeelding van Naish Wing Foil MK4 + Hover Foil Board + Jet Foil
Afbeelding van Naish Wing Foil MK4 + Hover Foil Board + Jet Foil
Afbeelding van Naish Wing Foil MK4 + Hover Foil Board + Jet Foil

Shop de Naish Wing Foil MK4 + Hover Foil Board + Jet Foil eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 4.027,- € 2.999,-

26% Korting


Omschrijving

Naish Hover Wing Foil Board

De laatste generatie Hover Wing Foil-boards zetten meteen de norm in ontwerp, constructie en gewicht voor deze categorie. Deze nieuwe reeks boards is perfect geschikt voor wing surfen, of om te gebruiken als SUP foil board, SUP downwind foil board, of prone foil surf. Veranderingen zijn onder meer een meer algemene railcurve in de outline, een iets smallere tail, een grotere nose-rocker en meer uitgesproken bodem-shape en concaaf. Meerdere posities voor de voetbanden, inclusief bredere standopties, geven rijders de mogelijkheid om te kiezen tussen een windsurfstijl, dubbele voor voetbandopstelling of een enkele surfstijlopstelling. De 60 L, 50 L en 40 L boards zijn zeer geschikt voor surffoiling. De rocker is perfect uitgebalanceerd zodat het board soepel parallel aan het wateroppervlak vliegt. Trackboxen zijn verder naar achteren verplaatst om beter te passen bij de veelheid aan verschillende foils die surfers kunnen combineren met de boards. De verhoogde tail kick achter foil box in combinatie met de afgeschuinde rail garandeert een gemakkelijke start en voldoende speling in bochten.


Naish Wing Surfer MK4

Het is moeilijk te geloven dat de Wing-Surfer nu zijn intrede doet voor de vierde generatie! De sport die Naish lanceerde met de originele "one-size-does-all" wing surfer heeft sindsdien de wereld stormerhand ingenomen. Om gelijke tred houden met de snel oprukkende sport van wingfoiling, heeft Naish de Wing-surfer MK4 op de markt gebracht, deze wing houdt controle in alle omstandigheden, van beginner tot gevorderde of je nu golf wil rijden of cruisen of racen dat kan met deze wing. Aan de prestatiekant heeft de MK4 de perfecte balans tussen low-end vermogen, algehele framestijfheid en bovenwerk eind controle. Het doel was het balanceren van een goede "sheet-in-andgo" vermogen in het lagere windbereik met snelheid en handling, in het bovenste windbereik. Dit klinkt misschien eenvoudig, maar dat is het niet. Te veel kracht of stijfheid en een vleugel wordt weerbarstig. Te weinig kracht of stijfheid en de vleugel zal moeilijk zijn om op gang te komen en in te storten met zwaardere rijders. De grotere strut en diameter van de voorrand van de MK4 voegen stijfheid toe naar de middelste driehoek van de ingeklemde structuur voor maximale kracht en stabiliteit. De diameter van de voorrand: loopt dan snel taps uit naar de vleugeltips, waardoor de tips om precies de juiste hoeveelheid te gebruiken voor superieure controle en topsnelheid bij hogere belastingen. Het ontwerp is ook iets verhoogd ten opzichte van de S26 Wing-Surfer voor extra "sta op en ga." Middelmatige spanning maakt de vleugel mogelijk om licht te "ademen" en te luffen zonder overdreven losjes te zijn of strak.

Naish Jet Foil

De Naish Jet Foil. Deze grotere vleugels hebben een iets hogere aspectverhouding in een deltavleugel met een matige anhedraal om vroege lift en een lage overtreksnelheid te leveren, terwijl het draaivermogen wordt gemaximaliseerd. Deze wings zijn de ideale keuze voor grotere surfers die zowel bij het foilen als bij SUP, downwind en Wing-Surf foilen. Deze vleugels zijn gekoppeld aan de Stabilizer 450, die de complete setup meer lift geeft bij lagere snelheden en is geoptimaliseerd voor verbeterde draai- en pompprestaties.

Set bevat: Wing/Foil/Board/Wing Leash
Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
2 stuks
Leverancier:
-
 
Google Shopping:
Wingsurfen wingfoilen Naish Wing Foilboard Naish complete wingset
SALE:
SALE
Merken:
Naish
Soort:
complete wing set