JP Super Ride LXT 2021 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

JP Super Ride LXT 2021


JP Super Ride LXT 2021
Afbeelding van JP Super Ride LXT 2021
Afbeelding van JP Super Ride LXT 2021
Afbeelding van JP Super Ride LXT 2021

Shop de JP Super Ride LXT 2021 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

€ 2.199,- € 1.645,-

25% Korting


Omschrijving

De compacte ontwerpen van de eerste generatie lieten een inspirerende indruk achter en hebben hun voetafdruk op de markt gebracht met veel zeer tevreden klanten. Nu verhoogt de 2e generatie van de drie grotere modellen hier het prestatieniveau in elk aspect: het zijn snelle, gemakkelijke, sportieve en echte gybing-machines!

De 3 nieuwe shapes zijn iets langer om gemakkelijk op gang te komen - vooral voor passief vroeg planeren.

De totale breedte vergroot het planeer oppervlak en verbetert de stabiliteit.

De omtrek naar de tail loopt meer parallel, wat zorgt voor een groter planeeroppervlak in het tail gebied en een omtrekcurve die alle soorten gybes gemakkelijker maakt. Tijdens de gijp om in planee blijven komt vanzelf. Of het nu gaat om carves met hoge snelheid of super krappe bochten - elke rijder zal zijn grenzen verleggen en meer gybes maken dan ooit tevoren.

Door het grotere planeer oppervlak door de grotere breedte en lengte, was het mogelijk om de rails overal dunner te maken. De railvorm zorgt voor optimale grip als de rail eenmaal is geplaatst. Samen met de ergonomische vorm van het dek zorgt de rail ook voor een supercomfortabele houding - in elke voetband positie. En of u nu voor de binnenkant optie of buitenkant optie kiest, het is altijd gemakkelijk om in de voetbanden te komen.

De scoop rocker line en V flow komen uit ons Slalom board assortiment. De nieuwe Super Ride heeft een hoge, losse waterpositie en geeft je het vertrouwen van stabiliteit bij het versnellen in chop water.

Gepositioneerd in het midden van de populaire freeride-klasse, zijn alle Super Rides gewoon geweldige allround boards voor elke windsurfer! Met deze nieuwe shapes is het gemakkelijk om ongelooflijke snelheden te bereiken. En de nieuwe, grote modellen zijn nu allebei - een beetje gemakkelijker en een beetje sportiever.

De JP Super Sport is Foil Ready.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
Prydegroup
 
Google Shopping:
Windsurfen Windsurfboards Windsurf foil freeride boards JP Super Ride LXT 2021 JP Super Ride
Merken:
JP Australia
Box:
Foil-Tuttlebox
Vin:
Ride G10 CNC