JP Magic Ride ES 2018


JP Magic Ride ES 2018
Afbeelding van JP Magic Ride ES 2018
Afbeelding van JP Magic Ride ES 2018

€ 1.499,- € 1.029,-


Omschrijving

Ze doen alles uitzonderlijk goed terwijl alles uitzonderlijk eenvoudig is! Deze brede, korte en dunne windsurfplanken bieden de beste vroege planeren, een opwindende rit en ongelooflijke jibing-vaardigheden voor alle niveaus van de windsurfer. Speels en klein, ze zitten hoog in het water en leveren het levendige en sportieve gevoel dat windsurfen zo opwindend maakt.

De nieuwe 112 volgt de vormaanpassingen van zijn broers. Nu bieden alle 7 modellen een hoge waterpositie, waardoor ze een levendige rit en verbeterde prestaties hebben.

De 112, zoals de 119 en 130, is een levendige, behendige, sportieve freerider die gewoon beter planeert, comfortabeler vaart en veel makkelijker gijpt dan vergelijkbare, traditionele freeride-boards.

De 97 en 103 zijn stabieler en comfortabeler en zijn eenvoudiger te besturen in vergelijking met Freestyle Wave of All Ride van dezelfde grootte. Ze planeren ook eerder en hebben minder input van de windsurfer nodig.

Tot de 130 zijn alle Magic Rides levendige, sportieve en snelle wider-freeriders.

De 142 en 154 zijn geshaped met de beginners en recreatieve windsurfer in gedachten en zijn nog vergevingsgezinder en comfortabeler.

Ze planeren allemaal ongelooflijk vroeg voor hun formaat.


Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
2 stuks
Leverancier
-
SALE
SALE
Google Shopping
Windsurfen Windsurfboards Freeride windsurfboards
Merken
JP Australia