JP Freestyle Wave LXT 2021 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

JP Freestyle Wave LXT 2021


JP Freestyle Wave LXT 2021
Afbeelding van JP Freestyle Wave LXT 2021
Afbeelding van JP Freestyle Wave LXT 2021
Afbeelding van JP Freestyle Wave LXT 2021
Afbeelding van JP Freestyle Wave LXT 2021
Afbeelding van JP Freestyle Wave LXT 2021

€ 2.299,-


Omschrijving

De compacte versies van de bestsellers van JP hebben het potentieel om de dromen van elke windsurfer te vervullen, aangezien ze de deugden van een klassieke allrounder met gemiddelde tot hoge windsnelheid combineren met de voordelen van het compacte, veelzijdige ontwerp. JP's snelste, levendigste en meest wendbare speelgoed voor alle wateren. Ze versnellen in de flat, vliegen over chop en snijden zich in golven. Ongeacht de omstandigheden, u zult gewoon de beste tijd op het water hebben.

Het is al eerder gezegd en moet nogmaals worden opgemerkt: het Freestyle Wave-concept is de ideale optie voor 99% van de recreatieve windsurfers die aan de kust zeilen. Als u niet zeker weet welke boardlijn het beste bij u past, hoeft u niet verder te zoeken. De Freestyle wave biedt zoveel tuning-opties dat hij perfect is ongeacht de omstandigheden. Het is een ideaal allround high wind board voor zowel explosieven als bump & jump zeilen. Het schijnt ook als een krachtig, allround wave board voor lichtere wind, zwaardere surfers of moeilijke omstandigheden en is dan ook erg leuk, vooral voor enorme sprongen en snelle carves in side aan side onshore omstandigheden.

Het directe gevoel komt voort uit het verminderde swinggewicht van de korte, compacte vorm. De outline is parallel in het middengedeelte, wat een lang recht gebied biedt voor vroeg planeren en stabiliteit. De tail is relatief smal om controle te houden tijdens snelle runs over choppy water. De FSW is wendbaar, reageert snel en de rails bijten hard in kleine golven zonder vast te lopen.

Het koepelvormige dek biedt een comfortabele houding voor alle voetbandposities. De vorm van het deck zorgt ook voor een perfecte boardcontrole en een uitstekende respons.

Klaar voor foil-actie! Alle LXT-maten worden geleverd met JP's versterkte Foil-Powerbox - zelfs de kleine FSW 79, waardoor dit waarschijnlijk het kleinste board voor foiling op de markt is. Deze box vergroot het totale windbereik en opent de mogelijkheid voor deze nieuwe discipline van ‘foilen’.

Biedt alle traditionele Freestyle Wave-eigenschappen in een nieuw compact pakket dat wendbaarder en nog leuker is op het water. Ze zijn snel, supercomfortabel en geven je het vertrouwen om tot het uiterste te gaan. Ze zijn geschikt voor freestyle, kleine golven en bump en jump en houden ervan om snelle, bochten te maken in alle wateren, vlak water, chop en golven. Ze dekken het allemaal en zijn gewoon de beste JP Freestyle Waves - ooit!

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
10+ stuks
Leverancier:
Prydegroup
 
Merken:
JP Australia
Box:
powerbox foil edition
Bouwjaar:
2021
Google Shopping:
Windsurfen Windsurfboards Windsurf foil freeride boards JP Freestyle wave Freestyle Wave LXT 2021
Vin:
1x Foil-Powerbox + 2x MiniTuttle