JP Freestyle Wave FWS 2018


JP Freestyle Wave FWS 2018
Afbeelding van JP Freestyle Wave FWS 2018
Afbeelding van JP Freestyle Wave FWS 2018

€ 2.049,- € 1.149,-

44% Korting


Omschrijving

De geheel nieuwe versies JP Freestyle Wave van deze bestsellers zijn een must voor iedereen die op zoek is naar een medium tot highwind all-round board. Werner Gnigler heeft de voordelen van de nieuwe Wave Slate samengevoegd met alle geweldige mogelijkheden van de voormalige Freestyle Wave-generaties. Dit maakt ze tot onze snelste, levendigste en meest manoeuvreerbare windsurfboard ooit. Ze versnellen op vlakwater, vliegen over chop, carven in golven en zijn een sensatie om te varen. Je zult gewoon je beste tijd op het water hebben - eenvoudig!

British Windsurf Magazine beschreef de voormalige Freestyle Wave als de beste: "Vergeet kleine freeriderboards met hoge windkracht of grote lichtwindboards ... het freestyle-wave is de ideale optie voor 99% van de wavezeilende recreatieve windsurfers."

Het meest evident is de nieuwe contouren van deze kortere en compactere vorm die het directe gevoel verbetert door het kleinere gewicht van de kleinere nose.

De omtrek is meer parallel in de middensectie en creëert een extra oppervlak voor een betere planeren en meer stabiliteit.

De tailbreedte werd slechts marginaal breder om de uitstekende controle over snelle runs over troebel water te behouden.

De "shorty" is wendbaarder, sneller om te reageren en snijdt ook beter in kleine golven zonder vast te lopen.

De onderkant is voorzien van een nieuw ontwikkelde V-stroom gecombineerd met concave. De dubbele holle V in de neus zorgt voor het comfort. Het verandert dan in een platte V onder de voetbanden waardoor het board hoog aan de wind vaart en gaat en soepel over de golven.

De V neemt gestaag toe naar de tail waardoor er meer rocker in de rails ontstaat.

Ze zien er misschien wat radicaal en heel anders uit, maar het zijn gewoon de beste Freestyle-Wave boards die we ooit hebben gemaakt. Ze hebben niets verloren wat je vroeger in de vorige Freestyle Wave-boards vond, maar ze bieden zoveel meer plezier en prestaties zonder moeilijk te varen.

Alle eigenaren van voormalige Freestyle Wave-generaties en nog veel meer hebben er gewoon een nodig. Ga er een kopen - je zult er geen spijt van krijgen - GEGARANDEERD!


Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
1 stuk
Leverancier
-
SALE
SALE
Google Shopping
Windsurfen Windsurfboards Wave boards
Merken
JP Australia