JP Freestyle Pro 2021 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

JP Freestyle Pro 2021


JP Freestyle Pro 2021
Afbeelding van JP Freestyle Pro 2021
Afbeelding van JP Freestyle Pro 2021
Afbeelding van JP Freestyle Pro 2021

€ 2.499,-


Omschrijving

Jarenlang waren de vier JP Freestyle boards state-of-the-art. Shaper Werner Gnigler heeft verschillende keren geprobeerd de lijn verder te ontwikkelen en hij slaagde erin om bepaalde eigenschappen te verbeteren. Maar bij het verbeteren van de ene kant ging er te veel verloren aan de andere. En uiteindelijk waren de productieboards 'completer' en bleven ze over het algemeen het betere pakket. Maar niet dit jaar ...


De sleutel in moderne freestyle is explosieve pop en stabiliteit. Aangezien de meeste bewegingen tegenwoordig worden uitgevoerd in wisselstand, moeten boards stabiliteit bieden voor normaal surfen en nog meer voor surfen met wisselstand. En dit is de grote uitdaging, een extra taak toevoegen aan het boardontwerp.

De scoop rocker line in het midden van het board werd afgeplat voor moeiteloos en eerder planeren.

De nieuwe bodem shape heeft een meer uitgesproken V vanaf de mastbasis naar voren die - in combinatie met de zachte plooi lijn in dit gedeelte van het board - het board erg vergevingsgezind maakt. De rit is soepel en ontspannen, zelfs bij het wisselen van de zeilen in chop en je verliest geen snelheid bij het maken van moves. Deze eigenschappen voorkomen ook dat de rail blijft haken tijdens sliding moves.

De tail werd iets breder met meer ruimte om het board efficiënt te laten poppen bij lichte wind. Tegelijkertijd is de tail niet te groot voor explosieve pop als de wind opsteekt.

De merkbare nieuwe outlook en volumeverdeling brengen het zwenkgewicht dichter bij de mastbasis. Rotaties gebeuren veel sneller en bewegingen worden radicaler.

Richting de tail lopen we een gedefinieerde instoplijn in combinatie met een vrij platte V-vorm. Deze eigenschappen zorgen voor direct vermogen, fantastische grip en een losse rit.

De bewezen 85 en 105 blijven ongewijzigd en met de volledigheid van hun uitgebalanceerde kwaliteiten zijn ze nog steeds de beste JP freestyle allrounders in hun maat.

Alle boards hebben nu een iets langere vin die de krachtigere bewegingen en snellere actie ondersteunt.

Klaar voor foil-actie! Alle maten worden geleverd met de versterkte Foil-Powerbox. Niet langer hoeft alle gekke foil-freestyle-actie exclusief voor jou op sociale media te gebeuren. Of heb je gewoon zin om rond te cruisen op de foil terwijl je wacht tot de wind genoeg is om te freestylen met een normale vin? Steeds meer rijders vergroten hun windbereik en ontdekken het plezier van ‘foilen’ op hun normale freestyle-uitrusting.

De JP Freestyle boards accelereren uitstekend voor krachtige jumps. Hun korte, compacte vormen verbeteren de handeling bij alle moves en versnellen alle rotaties, een levendige en directe gevoel.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
10+ stuks
Leverancier:
Prydegroup
 
Merken:
JP Australia
Box:
Foil-Powerbox
Google Shopping:
Windsurfen Windsurfboards Windsurf foil freeride boards
Vin:
Freestyle G10 CNC