JP Australia X-Winger 2023 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

JP Australia X-Winger IPR 2023


Afbeelding van JP Australia X-Winger IPR 2023
Afbeelding van JP Australia X-Winger IPR 2023
JP Australia X-Winger IPR 2023

Shop de JP Australia X-Winger IPR 2023 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 1.749,-


Omschrijving

JP Australia X-Winger

De compacte wing foiling machine!

De X-Winger is ontwikkeld als een speciaal wing foiling board. De vorm is zeer compact en zorgt voor een groot volume met veel breedte. Ondiepe concaves gecombineerd met hellende rails zorgen voor een maximaal oppervlak voor een snelle start en vergevingsgezindheid bij verschillende manoeuvres.

Het compacte formaat en de verhoging voor oriëntatie aan de achterzijde bieden een perfect oppervlak dat direct reageert op pompbewegingen. Als het wingboard onder water wordt belast, kan de lift van het board worden gebruikt om op te stijgen. De concave vorm van het deck is uitgerust met een comfortabele pad en een extra verhoogde foot en tail kick pad. Deze ondersteunen de oriëntatie van de voet tot aan de perfecte positie voor strapless surfen. De geprefabriceerde bevestigingsmogelijkheden voor de voetbanden dekken alle wensen af, van V-vorm tot gecentreerd tot decentraal.

De boards zijn gemaakt in de ultieme pro-technologie om het lichtste gewicht te garanderen. Bovendien worden ze als tweede variant in IPR-technologie gebouwd om de beste kosten-batenverhouding te bereiken. De kracht van de trackboxen is ongeëvenaard - PU-blokken ononderbroken van dek tot onderkant met meerdere versterkingen die de kenmerkende lange Amerikaanse tracks beschermen. Dit zorgt voor een superieure hefboomwerking in vergelijking met alle krachten die een foil overdraagt bij het wingsurfen.

De X-Winger wordt geleverd met drie enkelvoudige voetbanden.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
2 stuks
Leverancier:
-
 
Google Shopping:
Wingsurfen Foilen wingfoil board
Merken:
JP Australia
Soort:
wing board

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht