JP Australia Super Ride ES 2019 online kopen?

JP Australia Super Ride ES 2019


JP Australia Super Ride ES 2019
Afbeelding van JP Australia Super Ride ES 2019
Afbeelding van JP Australia Super Ride ES 2019

€ 1.499,- € 1.098,-

27% Korting


Omschrijving

JP Australia Super Ride ES 2019

Deze nieuwe generatie freeride boards zit precies tussen de Magic Ride en Super Sport in. Ze bieden een geheel nieuwe windsurfervaring omdat ze vroeg planeren, serieus snel zijn en tegelijkertijd supercomfortabel en gemakkelijk te varen zijn. Het is verbazingwekkend hoe gemakkelijk het is om super snel op ze te komen bovendien super goede controle. Ze zijn een "must have" voor elke ambitieuze freerider windsurfer.

Ze zijn een beetje sportiever dan de Magic Rides en bijna net zo snel als de Super Sports, maar veel gemakkelijker en comfortabeler om mee te varen. In feite zullen windsurfers die niet zo geavanceerd zijn sneller zijn met de Super Rides dan met de Super Sports, omdat het veel gemakkelijker is om snel te gaan met de Super Rides.

Een handelsmerk van deze vormen is dat ze al bij matige wind ongelooflijke snelheden bereiken.

Voor dit nieuwe concept hebben we de beste eigenschappen van al onze boards gekozen om een geweldige alleskunner te bedenken. We hebben de onderste curve en V-shape van onze slalomboards genomen, wat resulteerde in vroeg planeren, explosieve acceleratie en ongelooflijke topsnelheid.

Ze zijn compact en relatief kort in het algemeen en niet te breed in het midden. Het zwaartepunt ligt dicht bij de mastvoet, waardoor het gewicht van de swing wordt verminderd, het surfen ongelofelijk soepel verloopt en u veel controle heeft. De parallelle omtrek levert stabiliteit wanneer niet wordt geplaneert. Dit alles maakt het een waar genoegen om onder alle omstandigheden te windsurfen.

Naar de tail toe hebben we de breedte verkleind, waardoor er een extra contourcurve is ontstaan.

De soepel gewelfde dekshape garandeert een comfortabele houding en maakt het gemakkelijk om in de voetbanden te komen, ongeacht of u de binnenste of buitenste-optie hebt gekozen.

JP Foil-Box: Alle SUPER RIDE's worden geleverd met foil goedgekeurde fin box (versterkte "Medium Tuttle Box").

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
1 stuk
Leverancier
Prydegroup
Model
freeride
Box
foil box
Google Shopping
Windsurfen Windsurfboards Windsurf foil boards
Soort
surfboard
Merken
JP Australia
Bouwwijze
ES