JP Australia Free Foil LXT 2022 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

JP Australia FreeFoil LXT 2022


Afbeelding van JP Australia FreeFoil LXT 2022
Afbeelding van JP Australia FreeFoil LXT 2022
Afbeelding van JP Australia FreeFoil LXT 2022
Afbeelding van JP Australia FreeFoil LXT 2022
Afbeelding van JP Australia FreeFoil LXT 2022
Afbeelding van JP Australia FreeFoil LXT 2022
Afbeelding van JP Australia FreeFoil LXT 2022
JP Australia FreeFoil LXT 2022

Shop de JP Australia FreeFoil LXT 2022 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

€ 2.199,- € 1.645,-

25% Korting


Omschrijving

Ben je op zoek naar een foil board waar je mee kan Windsurf foilen en Wingsurf foilen dan is dit het juiste board, het board is geschikt om alle soort foilen mee te kunnen doen.

De perfecte foil allrounder met weinig tot geen beperkingen in zijn foiling toepassingen. Fun is wat het board levert, dus de doelgroep is de hele windsurf-foil gemeenschap: iedereen zal zo gemakkelijk mogelijk kunnen genieten van foilen - in elk aspect van deze nieuwe discipline. Ze zijn iets langer dan vergelijkbare boards op de markt en bieden meer gemak en toegankelijkheid. Met een langwerpig pad en speciale footstrap-pluggen verder naar voren, wordt het plezier ook uitgebreid met wing foiling!

DE boards om te genieten van allerlei soorten foiling-plezier - eenvoudig!

De JP FreeFoils zijn geweldige allrounders: ongelooflijk gemakkelijk voor beginners om gewoon op te springen en hun eerste vluchten te maken. Vooral het grotere formaat met meer volume zal voldoen aan de behoeften van alle foil-beginners. De boards zijn stabiel voor gemakkelijk opstappen en tegelijkertijd compact genoeg voor meer gevorderde rijders om dit board te gebruiken voor elke stijl die het beste bij hen past.

Met voldoende volume en veel drijfvermogen zorgen deze boards ervoor dat je bij de lichtste bries omhoog vliegt.

Eenmaal in de lucht, bieden de verminderde swinggewichten een zeer stabiele rit zonder beperkingen, of je nu mee wilt knallen, golven wilt rijden, actief wilt zijn in de freestyle-foil-gekte of je wilt aansluiten bij de nieuwste trend - wing foiling. Gemak, wendbaarheid en controle voor iedereen!

FOIL MONTAGE & POSITIES

De sterke constructie is gebouwd om lang mee te gaan en is bestand tegen alle krachten die foils op een board uitoefenen.

De plaatmontage en Tuttle-boxfitting dekken alle behoeften en voorkeuren van de rijder. Doordat niet alleen de masttrack, maar ook de foil kan worden aangepast, kan de rijder dit board precies afstemmen op hun eigen specifieke foiling-stijl - en de schaal helpt je om elke keer de juiste positie voor de foil te vinden.

VOETBAND POSITIES

De middelste voetband optie met het enorme verstelbereik is een essentieel hoofdkenmerk en de basis voor controle over beide rails. Dit zorgt voor een veilig gevoel en snelle vooruitgang voor nieuwkomers in het foilen, omdat ze gemakkelijk in balans blijven en voorkomen dat beginnende rijders hun stabiliteit in de lucht verliezen.

Voor ervaren surfers betekenen de gecentreerde voetbanden absolute vrijheid om creatief te zijn: het speelgoed van vreugde biedt alles voor de gevorderde surfer die zijn grenzen wil verleggen en zijn freestyle-knowhow wil meenemen naar de nieuwe wereld van foilen.

De manoeuvre-georiënteerde surfer zal genieten van het vliegen over het gladde water, of zelfs in de golven voor lange, moeiteloze vluchten.

De FreeFoils worden ook geleverd met 4 voetbanden voor gecontroleerd foilen.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
10+ stuks
Leverancier:
Prydegroup
 
Google Shopping:
Windsurf foil boards wingfoilen JP Australia FreeFoil board windfoilen
SALE:
SALE
Bouwjaar:
2022
Merken:
JP Australia
Bouwwijze:
LXT
Soort:
Wing/Windsurf Foil board
Box:
Foil-Tuttlebox

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht