JP Australia Freefoil All-Round board LXT online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

JP Australia Freefoil All-Round board LXT


JP Australia Freefoil All-Round board LXT
Afbeelding van JP Australia Freefoil All-Round board LXT
Afbeelding van JP Australia Freefoil All-Round board LXT
Afbeelding van JP Australia Freefoil All-Round board LXT
Afbeelding van JP Australia Freefoil All-Round board LXT
Afbeelding van JP Australia Freefoil All-Round board LXT
Afbeelding van JP Australia Freefoil All-Round board LXT
Afbeelding van JP Australia Freefoil All-Round board LXT
Afbeelding van JP Australia Freefoil All-Round board LXT

€ 2.149,- € 1.769,-

18% Korting

Black Friday: gebruik FSMBF2021 voor 10% extra korting op alles!


Omschrijving

Ideaal voor alle soorten freeride foiling. Of het nu gaat om relaxed cruisen, foilen zonder voetbanden, foilen in de golfen, wing surfen, lesgeven achter een boot of zelfs freestyle, deze boards kunnen alles bij uitstek!

Geschikt voor alle omstandigheden en niveaus!

De unieke allrounder van JP! Er werd reikhalzend uitgekeken omdat de vraag enorm was. Er zijn nauwelijks beperkingen wat betreft het toepassingen voor deze zeer compacte board en ze zijn daarom geschikt voor de hele windsurffoil gemeenschap. Iedereen kan zo snel en gemakkelijk mogelijk genieten van foilen. En dat in elke denkbare foil discipline. De FreeFoils bieden een uitgebalanceerd planeer- en vlieggedrag en zijn gemakkelijker te hanteren.

Foil bevestiging en posities:

De sterke constructie is gebouwd om lang mee te gaan.

De plaatmontage en de Tuttle-boxfitting voldoen aan alle behoeften en voorkeuren van de rijder. Door niet alleen de mastspoor, maar ook de foil aan te passen, kan de rijder dit board precies afstemmen op hun eigen specifieke foil-stijl - en de schaal helpt je om de juiste positie van de foil te vinden.

Voetband posities:

De optie voor de middelste voetband met het enorme verstelbereik is een essentieel kenmerk en de basis voor controle over beide rails. Dit geeft de nieuwkomers een veilig gevoel en snelle vooruitgang bij het foilen, omdat ze gemakkelijk in balans blijven en voorkomt dat beginnende rijders de stabiliteit in de lucht verliezen.

Voor ervaren zeilers betekenen de gecentreerde voetbanden absolute vrijheid om creatief te zijn: het speelgoed van vreugde biedt alles voor de gevorderde rijder die zijn grenzen wil verleggen en zijn freestyle knowhow wil meenemen naar de nieuwe wereld van foiling.

De manoeuvre-georiënteerde rijder zal het leuk vinden om langs de golven te vliegen, of zelfs de golven rijden.

De FreeFoils worden geleverd met 4 banden voor normaal foilen. Ze volgen extreem goed op en neer wind en maken een snelle en efficiënte vliegmodus mogelijk - ideaal voor alle freeriders die krachtige foils willen gebruiken en snel willen zeilen.

Shape:

De comfortabele shape van het dek is ook erg gebruiksvriendelijk voor de strapless rijders. Het biedt het meest responsieve gevoel en is tegelijkertijd vergevingsgezind.

Omdat ze smal genoeg zijn, maken ze een gemakkelijke voetbeweging voor gybes mogelijk, evenals de overgang van rail naar rail.

De volumineuze rails in combinatie met een kleine afschuining zorgen voor lift bij incidentele touch-downs voor een soepele en vergevingsgezinde glide.

Trim

De inzetopties maken het mogelijk om de mastvoet en de foil dichter bij elkaar en vrij ver naar voren te trimmen. Dit opent een totaal nieuw venster voor de gevorderde rijder naarmate het board levendiger en directer wordt voor onmiddellijke reactie. Deze optie is dus vooral interessant voor de freestyle- en wave.

Wing foil:

Voor Wing Foiling, zonder voetbanden of met voetbanden, monteert u de plaat van de foil helemaal naar voren in de trackboxen.

Nieuw: de boards zijn voorzien van een langwerpige pad naar het gebied waar je staat tijdens het vliegen en voor degenen die dat leuk vinden, zijn er extra wing voetbandpluggen.

Met voldoende volume en veel drijfvermogen, helpen deze boards je op en neer te vliegen in de lichtste bries.

Als je eenmaal in de lucht bent, bieden de verminderde swinggewichten een zeer stabiele rit zonder beperkingen, ongeacht of je wilt golf rijden, actief wilt zijn in de freestyle-foil of meedoen aan de nieuwste trend - wing foiling. Gemak, wendbaarheid en controle voor iedereen!

Ideaal voor alle soorten freeride foiling. Of het nu gaat om cruisen, strapless rijden, rijden met voetbanden, wave foiling, wing surfen, mensen leren foilen achter een boot, of zelfs freestyle, dit board kan het allemaal en kan het allemaal ECHT GOED!

Geschikt voor alle omstandigheden en niveaus.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
10+ stuks
Leverancier:
Prydegroup
 
Merken:
JP Australia
Bouwwijze:
LXT
Google Shopping:
Windsurfen Windsurfboards Windsurf foil boards Freefoil All-Round board LXT JP Australia wingboard