Jones Snowboard Flagship 2020 online kopen?

Jones Snowboard Flagship 2020


Jones Snowboard Flagship 2020
Afbeelding van Jones Snowboard Flagship 2020
Afbeelding van Jones Snowboard Flagship 2020
Afbeelding van Jones Snowboard Flagship 2020
Afbeelding van Jones Snowboard Flagship 2020
Afbeelding van Jones Snowboard Flagship 2020
Afbeelding van Jones Snowboard Flagship 2020
Afbeelding van Jones Snowboard Flagship 2020
Afbeelding van Jones Snowboard Flagship 2020

€ 649,- € 498,-

23% Korting


Omschrijving

De Flagship van Jones is niet voor niets hét vlaggenschip van Jones: Dit is het snowboard waarin bijna twintig jaar ontwikkeling van Jeremy Jones samenkomt. Al jaren één van de beste freeride snowboards op de markt. De Jones Flagship is een serieuze freeride race monster; heel erg stabiel op hoge snelheid en een uitstekende kantengrip.

Directional rocker: Een hybride rocker/camber flex patroon met een beetje meer rocker in de tip dan in de tail en camber tussen de bindingen. De gerockerde tip geeft de neus extra float en handelbaarheid in de poeder. De camber zorgt voor grip en een goede response. Met de lichte rocker in de tail wordt de stabiliteit van een traditioneel (camber) board behouden maar maakt het board ook levendig in de poeder en makkelijk switch te landen.

Spoon 3.0: De Spoon in het Jones snowboards zorgt voor meer glijvermogen op de sneeuw omdat er minder wrijving is bij de contactpunten. Met de Spoon krijg je een snowboard dat beter door de poedersneeuw gaat en meer drijfvermogen heeft. Ook zal je merken dat het board vloeiender de bochten ingaat en het bochtenwerk van surfboard nabootst. Hierdoor krijg je een board met vele extra’s zowel op als off-piste. De Spoon 3.0 heeft iet meer 3D vorming in de base, zo is er hierbij sprake van 7mm Spoon in de Nose en Tail.

Blunt nose: Dit is een iets bredere neus op het contact punt die ervoor zorgt dat je over de sneeuw float in plaats van door de sneeuw ploegt, wat je afremt. Deze constructie zorgt voor de float van een langer board zonder de verminderde manoeuvreerbaarheid die een grotere maat snowboard je geeft.

CORE: PowerCore Een volledig houten kern met hardhout en bamboe stringers voor meer pop en duurzaamheid. Daarnaast is er Paulowna hout verwerkt in deze kern voor gewichtsbesparing.

FLAX Fiberglass Een duurzame vezel die voor veel response en demping zorgt in het board.

Triax Fiberglass 3-dimensionale fiberglass laag wat zorgt voor extra response en een actiever snowboard in elk terrein

en voor elke sneeuwconditie.

BASE: Sintered 9900 Base: Super sterke, duurzame en snelle base welke door de combinatie van Polyethyleen en Carbon UHMW-PE relatief eenvoudig te repareren is.

Wend Natural Wax: Alle Jones boards zijn klaar voor gebruik doordat deze fabrieksmatig voorzien zijn van Wend Natural wax.

TOPSHEET: Fusion Tech: Jones gebruikt een exclusief productie proces waardoor de traditionele topsheet wordt vervangen door een duurzame laag epoxy. Dankzij de epoxy wordt er zowel bespaart op het materiaal en het gewicht.Voor verbeterde duurzaamheid is het Flagship gebouwd met Super Sap Bio Resin in plaats van standaard op petroleum gebaseerde epoxy.

SIDEWALL: Wrap Tip Construction: Volledige (gewrapte) ABS constructie om houtenkern in de tip en tail wat zorgt voor betere respons en duurzaamheid.

Mellow Magne-traction: Magnetraction is een lichte golving in de staalkant. Net als een kartelmes dat door brood snijdt, snijdt magnetraction in de sneeuw. Dit geeft het board extra grip in bijvoorbeeld een ijzig couloir of die harde piste waar je met mach 9 bochten maakt.

Progressive Sidecut: De taillering (sidecut) neemt van voor naar achter toe wat zorgt voor meer grip en een vloeiende in- en uitstuurfase tijdens je bochten.

Oversized recycled edges: Alle Jones boards zijn gemaakt met gerecycled staalkanten. Om niet alleen het board maar ook de productie duurzamer te maken.

Recycled ABS: ABS plastic is één van de grote kwalen voor het milieu, in de snowboard industrie. Bij Jones wordt dit plastic allemaal gerecycled om beter voor het milieu te zorgen.

Recycled Rubber: De rubberen platen onder de binding geven demping en zijn 100% gerecycled.

Factory Tuned: Alle Jones boards zijn fabrieksmatig getuned en gede-tuned aan de tip en de tail zodat deze niet snappy zijn en gelijk klaar voor gebruik.


Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
2 stuks
Leverancier
-
Google Shopping
Wintersport Snowboards Heren snowboards
Merken
Jones

Maak compleet met