Jones snowboard Explorer 2018


Jones snowboard Explorer 2018
Afbeelding van Jones snowboard Explorer 2018
Afbeelding van Jones snowboard Explorer 2018
Afbeelding van Jones snowboard Explorer 2018

€ 449,-

  • Eigen bezorgservice
  • Gratis verzending vanaf €50,-*
  • Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen
    m.u.v. boards, zeilen, gieken en masten
  • Fysieke winkel

Omschrijving

Het All-Terrain, alles is mogelijk snowboard, de Jones Explorer.

Ideaal voor Freeride, Freestyle en Backcountry Pow, Directional Freeride.

De Explorer is ontworpen voor zowel pow-dagen als parkdagen, aangezien de floaty, freeride neus is aangepast aan een freestyle-tail. Directional Rocker maakt het gemakkelijk om in alle condities optimaal te boarden en de Traction Tech zorgt voor een betrouwbare stabiliteit die door technisch terrein of onverwacht ruwe sneeuwomstandigheden board. De Explorer heeft een vriendelijke flex maar boet niet in op prestatie. De Sintered 7000 basis is hyper snel en fabriek gewaxt met Wend Natural Wax. De Explorer heeft een ECO-plastic topsheet gemaakt van castorbonen voor extra ECO-prestaties. Nieuw voor 2018 is dat de Explorer Classic Core opnieuw geprofileerd is voor een betere torsie respons tussen de voeten.

159 64-86 kg.

162 73-95 kg.

Profile: Een hybrid rocker / camber flex patroon gedefinieerd door meer tip rocker dan tail rocker en camber tussen de bindingen. De rockered tip drijft de neus van de board en verbetert de manoeuvreerbaarheid, terwijl de camber ondervoet de edge vasthoudt en reageert. Een licht rockered tail houdt de power en stabiliteit van een traditioneel snowboard.

3D Contour:

Subtiele maar effectieve 3D-basis contouren die een even balans van lepel in de nose in de tail hebben. Door de 'Spoon" maakt dat het snowboard meer vergeeft, minder hapt.


Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
1 stuk
Leverancier
-
Merken
Jones