Gaastra Manic 2019 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Gaastra Manic 2019


Gaastra Manic 2019
Afbeelding van Gaastra Manic 2019
Afbeelding van Gaastra Manic 2019

Vanaf: € 729,- € 459,-

37% Korting


Omschrijving

Gaastra Manic 2019

Het dubbele concept van Gaastra's Manic-assortiment combineert kracht en lichtgevoel op zijn best, waardoor een van de meest radicale wave zeilen op de markt ontstaat met meer kracht dan ooit tevoren!

Met de Gaastra Manic worden alle omstandigheden gemakkelijk getemd door wave surfers, stormjagers en bump & jump-enthousiastelingen overal en altijd!

De combinatie van een ontwerp met 5 latten van de Manic 5.0 en groter en een radicaler ontwerp met 4 latten van de kleinere zeilmaten garandeert dat u het meeste uit elke zeilmaat haalt, u kiest voor uw persoonlijke stijl. Met een krachtiger profiel zullen de grotere zeilen snel snelheid creëren om golven te kunnen opvangen in vlagerige, lichte wind en zelfs op de lichtste dagen grote sprongen te kunnen maken. De 4 latten van de Manic 4.7 en kleiner creëren een radicaal gevoel en zorgen voor onmiddellijke respons bij scherpe bochten en explosieve cut backs.

Alle zeilen zijn uitgerust met een nieuwe paneelindeling met een kleiner venster en het parallelle latconcept, waardoor een compactere omtrek en een lichter, soepeler en evenwichtiger gevoel ontstaat. De gloednieuwe metallic 4 mil X-Ply en 1,75 mil 2-laags voegen een hogere UV-bestendigheid en een glanzende uitstraling toe aan het assortiment. Met ons Convertible Batten-systeem kunt u de Manic gebruiken met een korte lat boven de giek, afhankelijk van uw individuele voorkeur.

Deze functies bieden u het meest veelzijdige Manic-assortiment dat we ooit hebben ontwikkeld, waardoor u als eerste in het water komt en als laatste uit het water!


Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
-
 
Merken:
Gaastra
Soort:
Windsurfzeilen
SALE:
SALE
Google Shopping:
Windsurfen Windsurf zeilen Freemove zeilen