Gaastra Hybrid 2018


Gaastra Hybrid 2018

Vanaf: € 599,- € 359,-

40% Korting


Omschrijving

GAASTRA HYBRID 2018 DE ULTIEME ALLROUNDER

Het ultieme freeride windsurfzeil met een breed inzetbereik, opnieuw ontworpen om aan u verwachtingen te voldoen.

VOOR WIE:

Windsurfers die op zoek zijn naar slechts één type zeil om al hun zeilen te dekken, van hoge golven tot lichte wind. Een enorm breed windbereik in allerlei omstandigheden en altijd leuk om te gebruiken.

Het ultieme cabrioletprogramma, de Hybrid is rijk aan ontwerpfuncties. Voor 2018 hebben we dit ontwerpconcept naar een nieuw niveau gebracht. We hebben een volledig geïntegreerd high-performance zeil gemaakt, waarbij elke maat qua ontwerp in de juiste windomstandigheden verandert. Eén reeks die uiteindelijk alle condities van wave tot freeride zal dekken zonder enige prestatie te verliezen.

In de zeilmaten 5,2 naar 6,4 evolueert de Gaastra Hybrid naar een klassieke 5 lattenzeil Bump & Jump zeil ter vervanging van ons succesvolle bekende Cross-assortiment uit voorgaande seizoenen. Het zeil is snel, stabiel en krachtig, de perfecte keuze als de omstandigheden iets minder consistent worden. Hoog prestaties Glas en holle zeillatten in het midden van het zeil produceren het perfecte profiel voor stabiliteit en prestaties als de omstandigheden moeilijker worden en het volledige X-Ply HD-venster het zeil buitengewoon duurzaam maakt.

In de grootste maten 6.7 tot 8.2 biedt het volledige 6 latten profiel van een freeride zeil snelheid en prestaties om elke wedstrijdrace te winnen. Een combinatie van tube zeillaten en glaslatten en een volledig profiel maximaliseren de freeride-kracht, zodat u optimaal kunt profiteren van de lichtere dagen op het water. Het is een echte full-power freeride-machine.

De geheel nieuwe Hybrid tilt windsurfen naar een nieuw niveau. U kunt in een minimum aantal zeilen investeren om de prestaties onder alle omstandigheden te maximaliseren.

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
3 stuks
Leverancier
-
SALE
SALE
Merken
Gaastra