Flow snowboard binding Five Hybrid 2018


Flow snowboard binding Five Hybrid 2018
Afbeelding van Flow snowboard binding Five Hybrid 2018
Afbeelding van Flow snowboard binding Five Hybrid 2018
Afbeelding van Flow snowboard binding Five Hybrid 2018

€ 199,95 € 149,-


Omschrijving

De Five Hybrid snowboard binding is gebaseerd op het volgende concept: eenvoudig ontwerp en gebruiksvriendelijk. Deze duurzame binding is samengesteld uit een kunststof composiet die u flexibel ondersteunt, waardoor de Five geschikt is voor een breed scala aan snowboarders. Voor de beginnende snowboarder kan de Five een perfecte all-mountain binding zijn door zijn vergevingsflex. Voor geavanceerde snowboarders is de tweak-vermogen en flex van de Five goed. Net als alle Flow-bindingen, heeft de Five een step in Highback, geen probleem met ratchets, voor de snelste SpeedEntry.

Highback

De Uni-Highback is een lichtgewicht one-piece highback. Dankzij de composietconstructie heeft deze highback een vergevingsflex, wat resulteert in een levendig en fun gevoel.

Baseplate

De Gegoten Composite Rockered Baseplate is gemaakt van een zeer duurzaam composiet kunststof. Dit geeft de basisplaten een beetje meer vergevingseigenschappen. De EVA Toe & Heel Inserts absorberen schok en passen perfect aan de rockered basisplaat vorm voor een efficiënte energie overdracht.

Straps

One-piece Fusion PowerStraps zijn 3D-gevormd voor een goede pasvorm en bedek een groter gedeelte van uw voet voor meer comfort en controle. Locking Slap Ratchet (LSR) straps geven u de mogelijkheid om gemakkelijk in en uit uw bindingen te komen.

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
1 stuk
Leverancier
-
SALE
SALE
Merken
Flow