Flow aanbieding dames snowboard binding Minx 2018 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Flow dames snowboard binding Minx 2018


Flow dames snowboard binding Minx 2018
Afbeelding van Flow dames snowboard binding Minx 2018
Afbeelding van Flow dames snowboard binding Minx 2018
Afbeelding van Flow dames snowboard binding Minx 2018

€ 199,- € 149,-

25% Korting


Omschrijving

Flow's dames snowboard bindingen hebben specifieke eigenschappen die samenwerken met de natuurlijke vorm van vrouwen. De Flow Minx is éen van die meest gevraagde bindingen. Het biedt je een eenvoudige ride gecombineerd met ongeëvenaard comfort dankzij de Fusion PowerStrap en EVA teen- en hielinzetten in combinatie met Locking Slap Ratchets. Net als alle Flow bindingen heeft de Haylo een verstelbare Highback, geen gedoe meer met ratels, voor de snelste SpeedEntry.

Highback

De Uni-Highback is een lichtgewichte highback uit een stuk. Dankzij de composiet constructie heeft deze highback een vergevende flex die resulteert in een levendig en plezierig gevoel.

Baseplate

De gegoten Composite Rockered baseplate is gemaakt van zeer duurzame composiet plastic. Dit geeft de baseplate net wat meer vergevende kenmerken. De EVA Toe & Heel Inserts absorbeert schokken en past perfect bij de gerockte baseplate vorm voor een efficiënte energie overdracht.

Straps

De One-piece Fusion PowerStraps zijn 3D-gevormd voor een geweldige pasvorm, en bedekken een groter deel van je voeten voor meer comfort en controle. Met de Locking Slap Ratchet (LSR) heb je de mogelijkheid om snel in en uit je bindingen te stappen op welke manier dan ook. Of je nu SpeedEntry of DualEntry instapt, ze vergrendelen om de gewenste strakheid van de strap te bereiken.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
-
 
Merken:
Flow
Soort:
snowboardbindingen
SALE:
SALE
Google Shopping:
Wintersport Snowboard bindingen Dames snowboard bindingen