Fanatic Viper + Ride Tuigage Compleet online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Fanatic Viper + Ride Tuigage Compleet


Afbeelding van Fanatic Viper + Ride Tuigage Compleet
Afbeelding van Fanatic Viper + Ride Tuigage Compleet
Fanatic Viper + Ride Tuigage Compleet

Shop de Fanatic Viper + Ride Tuigage Compleet eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 2.308,- € 1.615,-

30% Korting


Omschrijving

De Fanatic Viper wordt algemeen erkend als een van de meest succesvolle windsurfboards voor beginners aller tijden - het is perfect familie windsurf board

Elk detail is verfijnd om het leren windsurfen zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken en om je progressie tijdens de fasen van de sport perfect te verbeteren.

De totale breedte biedt uitstekende stabiliteit bij het optrekken, terwijl de lengte en parallelle rails ervoor zorgen dat hij bij lagere snelheden goed in een rechte lijn blijft volgen.

Terwijl je je een weg baant naar sterkere wind, zullen verschillende footstrap-opties je helpen meer snelheid te benutten, terwijl het intrekbare zwaard en de klassieke pin tail je puur planeer plezier en carvende gijpen zullen bieden.

ZACHT DEK

Duurzaam Soft deck maakt de Viper vergevingsgezind - eindigend boven de rail voor een lange levensduur.

De Fanatic Ride-tuigage is perfect voor alle windsurfers die het simpel willen houden. Geen verwarring of hi-tech over techniek. De tuigages worden compleet geleverd met mast, zeil, giek met ophaalkoord, mastverlenging en mastvoet, allemaal in een handige tas om de onderdelen bij elkaar te houden en georganiseerd voor uw volgende windsurfsessie.

Moderne prestatievorm - een geweldige all-round shape dat geschikt is voor zowel moderne als oudere windsurfboards, met een enorm wind / trimbereik. Materialen van hoge kwaliteit - de beste combinatie van duurzame en toch lichtgewicht constructie, vooral in belangrijke spanningsgebieden. Compacte mast / gieklengte - maakt het zeil compacter. Geïntegreerd, met inbussleutels verstelbaar systeem voor het afstellen van de latten.

De set wordt geleverd met: board, vin, voetbanden. In een tas: zeil, mast, giek, mastverlenger, ophaalkoord.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
4 stuks
Leverancier:
-
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Windsurfboards Windsurfsale
nl_subcategorie:
Beginners boards Windsurf boards sale Complete set
nl_breadcrumb:
Windsurfen Complete set
Merken:
Fanatic

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht