Fanatic Gecko 2019 met Ride Tuigage compleet


Fanatic Gecko 2019 met Ride Tuigage compleet
Afbeelding van Fanatic Gecko 2019 met Ride Tuigage compleet
Afbeelding van Fanatic Gecko 2019 met Ride Tuigage compleet
Afbeelding van Fanatic Gecko 2019 met Ride Tuigage compleet

€ 2.099,- € 1.499,-

29% Korting


Omschrijving

Fanatic Gecko 2019 met Ride Tuigage compleet

De prestaties van de Fanatic Gecko kunnen het best worden afgemeten aan de grootte van de glimlach die je op je gezicht legt. De Gecko is ontworpen met slechts twee doelen in het achterhoofd - maak freeriden eenvoudig en maak het leuk. Gemakkelijk en opwindend zijn twee kenmerken die normaal gesproken niet hand in hand gaan, dus om het gemak te behouden, maar om de leuk factor een boost te geven, deden we het een beetje anders met de Gecko. Het algemene concept is breder, dunner en met minder volume. Met een breder en dunner profiel is de Gecko in staat om ongelooflijke niveaus van stabiliteit en controle te bieden. Alles wat een vroege freerider nodig heeft. En meer. Evenwicht voor revisie, stabiliteit bij het varen in de voetbanden, controle bij het planeren en een gemakkelijk gijp. Je leert sneller en gemakkelijker op de Fanatic Gecko. Zodra de basis onder de knie is, zul je geen nieuw board zoeken, omdat de Gecko ontworpen is om je skils verder te leren om een volleerde freerider te worden. De Gecko-reeks is een van onze meest toegankelijke windsurfboards.


De Fanatic Ride-tuigage is perfect voor alle windsurfers die het simpel willen houden. Geen verwarring of hi-tech over techniek. De tuigages worden compleet geleverd met mast, zeil, giek met ophaalkoord, mastverlenging en mastvoet, allemaal in een handige tas om de onderdelen bij elkaar te houden en georganiseerd voor uw volgende windsurfsessie.

Moderne prestatievorm - een geweldige all-round shape dat geschikt is voor zowel moderne als oudere windsurfboards, met een enorm wind / trimbereik. Materialen van hoge kwaliteit - de beste combinatie van duurzame en toch lichtgewicht constructie, vooral in belangrijke spanningsgebieden. Compacte mast / gieklengte - maakt het zeil compacter. Geïntegreerd, met inbussleutels verstelbaar systeem voor het afstellen van de latten.

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
2 stuks
Leverancier
-
Google Shopping
Windsurfen Windsurfboards complete set
Merken
Fanatic
Specificaties
compleet