Duotone Super Star Stargazer 2.0 2022 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Duotone Super Star Stargazer 2.0 2022


Duotone Super Star Stargazer 2.0 2022

Shop de Duotone Super Star Stargazer 2.0 2022 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 964,- € 529,-

45% Korting


Omschrijving


De Duotone Super Star Stargazer 2.0 2022is een 4 latten ( behalve de 6.2 ) wavezeil wat directer aanvoelt en reageert, het zeil is nog lichter van gewicht dan zijn voorloper. De Stargazer is goed te varen met een single of multivin board, van wave boards tot bump en jump boards. De uitstekende prestaties worden vooral bepaald door de meer voorwaartse en iets hogere diepgang. Dit geeft de SUPER_STAR zijn geïndividualiseerde karakter, waarvan het vaar gedrag meteen vertrouwd aanvoelt. Het zeil voelt constant licht en gebalanceerd aan in je handen.

Gewichtsbesparing, dit wordt bereikt door een geoptimaliseerde paneelindeling, versterkingspatches met een zeer sterke high-modulus "Made in Germany"-vezel en een nieuw masthulsontwerp, wat, afhankelijk van de zeilmaat, resulteert in een 200 tot 300 g lager gewicht! In tegenstelling tot andere merken is de filmdikte van het middenpaneel niet verminderd, dus de welbekende duurzaamheid van de SUPER_STAR lijdt er op geen enkele manier onder! Integendeel: behalve het raam is het hele zeil nu gemaakt van XPly, wat mogelijke schade na een wasbeurt minimaliseert en tegelijkertijd het zeil een iets elastischer gedrag geeft.

Een belangrijke opmerking van Duotone

DUOTONE is het enige zeilmerk dat twee verschillende wave zeilen aanbiedt: de SUPER_HERO met een gecentreerde lage diepgang en de SUPER_STAR met een voorwaartse opwaartse diepgang. Beide zeilen hebben hun eigen karakter, varen anders en brengen hun eigen gevoel over. Daarom kun je beter geen zeilen met verschillende diepgangsposities mixen, anders zul je eraan moeten wennen elke keer dat je van zeilen wisselt.


Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
-
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Windsurf Zeilen Windsurfsale
nl_breadcrumb:
Windsurfen Wave zeilen Sale Windsurf zeilen sale
nl_subcategorie:
Wave zeilen Windsurf zeilen sale BIC Smile deals
SALE:
Bouwjaar:
2022
Merken:
Duotone
Soort:
wavezeil

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht