Duotone Super Star 2022 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Duotone Super Star 2022


Afbeelding van Duotone Super Star 2022
Afbeelding van Duotone Super Star 2022
Afbeelding van Duotone Super Star 2022
Afbeelding van Duotone Super Star 2022
Duotone Super Star 2022

Shop de Duotone Super Star 2022 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 819,- € 649,-

21% Korting


Omschrijving

Een van de meest iconische wavezeilen ooit, scherp en direct de nieuwe Duotone Super Star 2022 vaart super met single vin of multi vin board.

Het legendarische, extreem scherpe en responsieve wave zeil met de meest directe aan/uit-schakelaar presenteert zich na het gewichtsverlies van dit jaar nog lichter, beter en met een ongelooflijk breed gebruiksbereik. Het werkt met single vin en multi vin boards en zelfs in freewave springomstandigheden.

Met 4 latten (behalve maat 6.2) en de identieke materiaalconstructie van de SUPER_HERO is de nieuwe SUPER_STAR klaar voor ambitieuze waveriders. De voorwaartse trekpositie garandeert echter een zeer sterk prestatiespectrum en een extreem breed gebruiksbereik, van klassiek wave rijden tot freewave bump & jump. De SUPER_STAR beheert gemakkelijk de wisselende weersomstandigheden, van een perfecte dag met klassieke down-the-line omstandigheden tot sessies in vlagerige, soms ondermaatse onshore-omstandigheden. Vooral de kleinere maten (4.2 en kleiner) zijn uitgebreid geoptimaliseerd ten gunste van maximale controle tijdens het springen en varen langs de waterlijn.

De uitstekende prestaties worden vooral bepaald door de meer voorwaartse en iets hogere diepgang. Dit geeft de SUPER_STAR zijn geïndividualiseerde karakter, waarvan het vaargedrag meteen vertrouwd aanvoelt. Je hoeft er niet aan te wennen, het zeil voelt constant licht en gebalanceerd aan in je handen, maar reageert heel direct en spontaan. Riders die de voorkeur geven aan tri fin boards, die ook graag met hun achterste voet sturen, zullen dol zijn op de nieuwe SUPER_STAR! Het kan speels in de onderste bocht worden neergelegd en de voortstuwing wordt op "uit" gezet, trilt met nauwelijks merkbare latrotatie en genereert voldoende voortstuwing om de snelheid hoog te houden, zelfs bij onshore wind om de volgende golf aan te vallen. Omdat het zeil meer lift genereert in het bovenste gedeelte, wordt het board opgetild, waardoor het low-end vermogen wordt verbeterd. Dit alles werkt nog beter en gemakkelijker nu de nieuwe SUPER_STAR met de LIGHT DONE RIGHT CONSTRUCTION. Dit wordt bereikt door een geoptimaliseerde paneelindeling, versterkingspatches met een zeer sterke high-modulus "Made in Germany"-vezel en een nieuw masthulsontwerp, wat, afhankelijk van de zeilmaat, resulteert in een 200 tot 300 g lager gewicht! In tegenstelling tot andere merken is de filmdikte van het middenpaneel niet verminderd, dus de bekende duurzaamheid van de SUPER_STAR lijdt er op geen enkele manier onder! Integendeel: behalve het venster is het hele zeil nu gemaakt van X-Ply, wat mogelijke schade na een wasbeurt minimaliseert en tegelijkertijd het zeil een iets elastischer gedrag geeft.

Prestaties, dynamiek en vaar gevoel profiteren van de nieuwe lengte van het voorlijk en het aangepaste ontwerp van de mastslurf, die niet langer een naad heeft aan de voorkant (EEN PIECE SLEEVE). Dit zorgt voor millimeternauwkeurige afstemming en een verfijnde vorm, wat resulteert in een meer gevoelige, harmonieuze reflex. Het voorlijk is nu iets korter en de zeilfoilspanning is afgenomen, waardoor het zeil een iets zachter profiel opbouwt.

Of het nu SUPER_STAR of als STARGAZER EDITION is, beide scoren met de overtuigende combinatie van prestaties, bediening en controle, aan/uit en het nodige vermogen om zelfs onder gematigde omstandigheden maximaal plezier te hebben.Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
4 stuks
Leverancier:
-
 
Google Shopping:
Wave windsurfzeilen Duotone windsurf Duotone Super Star Duotone windsurfing
SALE:
SALE
New:
ja
Merken:
Duotone
Soort:
wavezeil

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht