Duotone Silver Boom HD online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Duotone Silver Boom HD


Duotone Silver Boom HD
Afbeelding van Duotone Silver Boom HD
Afbeelding van Duotone Silver Boom HD
Afbeelding van Duotone Silver Boom HD

Shop de Duotone Silver Boom HD eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 289,- € 229,-

21% Korting


Omschrijving

Duotone Silver Boom HD

Alle Duotone SILVER-gieken HD zijn gemaakt van 7075 high-tech aluminium in hoogwaardige, GEBONDEN TECHNOLOGIE. Dit materiaal wordt voornamelijk in fietsen wordt gebruikt, geeft de buizen aanzienlijk meer stijfheid. Er is ook de nieuwe combinatie van een ronde buis aan de voorkant en de OVAAL STAPSELECTIE. Dit maakt het hele SILVER ongeveer 30% stijver. Samen met de geharde front resulteert dit in een enorme hardheid en duurzaamheid. We zijn zelfs bereid om een onbeperkte garantie van twee jaar te bieden op alle SILVER-modellen, zelfs voor het buigen!

De wave georiënteerde SILVER-modellen bestaan uit drie segmenten en hebben naast de intelligente voorkant van de iFRONT 2.0 een aluminium tail uit één stuk. Samen met de RDM-buizen van 28 mm creëert dit de ideale combinatie van stijfheid en comfort. De buigcurve zorgt voor een gelijkmatige trekkracht op de mast- en backhand. De lengtes 180 en 200 cm met prestatiebochtcurve zijn specifiek voor freeride zeilen en een buisdiameter van 30 mm om maximale stijfheid te garanderen.

De gehele SILVER-lijn is uitgerust met de iTAIL WAVE uiteinde, waarvan het gepatenteerde Loop-Go 2.0-systeem voor het eerst een absoluut perfecte uitlijning van het touw garandeert. De degelijke PROTECTION GRIP-coating aan de buitenkant voorkomt effectief schade aan de coating tijdens het optuigen.

2 JAAR GARANTIE

DUOTONE GEEFT 2 JAAR VOLLEDIGE ONVOORWAARDELIJKE GARANTIE, ZELFS INCLUSIEF BENDING, WANNEER DEZE ONLINE GEREGISTREERD IS.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
-
 
Google Shopping:
Windsurfen Windsurf gieken Aluminium windsurfgieken
Merken:
Duotone
Soort:
Gieken