Duotone kite board Select 2019


Duotone kite board Select 2019
Afbeelding van Duotone kite board Select 2019
Afbeelding van Duotone kite board Select 2019
Afbeelding van Duotone kite board Select 2019

€ 629,- € 440,-

30% Korting


Omschrijving

Duotone kite board Select 2019

De nieuwe Select vervangt de beroemde X-ride en is het perfecte board voor kiters die hun skills willen verbeteren. Een board met een verhoogd comfort en betere prestaties voor freeriding en de eerste freestyle trucs, in combinatie met ongelofelijke carving-eigenschappen voor in de golven. Een Soft flex bereikt door de gloednieuwe Space Flex Technology. Het board blijft comfortabel en vergevingsgezind, zelfs in extreme omstandigheden. De grab rails zorgen ervoor dat je altijd de juiste grip op je board krijgt, in welke situatie dan ook. De Step Mono Concave aan de onderkant verhoogt de grip en de upwind capaciteiten van het board, terwijl het gewicht wordt verminderd dankzij de Carbon Beam, die ook de responsiviteit verbetert. De Select is net zo leuk in de golven als in de lucht of bij het cruisen in upwind. De Select is een allrounder die ervoor zorgt dat je er geweldig uitziet op het water, wat je stijl ook is!

SPACE FLEX TECHNOLOGY

De nieuwe space flex technology, voor minder gewicht, meer comfort en betere prestaties.

CARBON BEAM

De Carbon beam constructie geeft het board een dynamische flex voor betere pop met dezelfde duurzaamheid maar met 10% minder gewicht.

PREMIUM CONSTRUCTION

De premium constructie van het board resulteert in een snellere en nog progressiever flex voor betere pop en een lichter gewicht.

SOFT FLEX

De soft flex garandeert een comfortabele sessie in alle omstandigheden.

STEP MONO CONCAVE BOTTOM

De step mono concave is snel en gemakkelijk te varen, zorgt voor scherpere bochten en de juiste grip. Het board planeert snel, is ook geschikt voor kleinere vinnen en gaat fantastisch upwind.

GRAB RAILS

Grab rails voor gemakkelijker board voor manoeuvres en meer comfort.


Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
2 stuks
Leverancier
-
Google Shopping
Kitesurfen Kiteboards Twintip kiteboards
Merken
Duotone