Duotone Foil Wing Unit D/Lab online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Duotone Foil Wing Unit D/Lab


Duotone Foil Wing Unit D/Lab
Afbeelding van Duotone Foil Wing Unit D/Lab
Afbeelding van Duotone Foil Wing Unit D/Lab
Afbeelding van Duotone Foil Wing Unit D/Lab

Vanaf: € 1.509,-


Omschrijving

Vergeet wat je denkt te weten over Wings, de Duotone Unit D/LAB is gearriveerd en zet een nieuwe maatstaf voor wing ontwerp. Met meer dan 15% gewichtsbesparing en 50% hogere stijfheid in vergelijking met de originele Dacron-versie, zullen de prestaties van de Unit D/LAB je verbazen.

Dit is het nieuwste aanbod dat het prestigieuze D/LAB-label draagt en synoniem staat voor toonaangevende innovatie en technologie, waarbij de grenzen worden overschreden van wat mogelijk werd geacht. Het Duotone-laboratorium gebruikt de meest geavanceerde materialen en ontwerptechnieken, waarbij materiaal- en ontwikkelingskosten opzij worden geschoven met de enige focus op het ontwikkelen van het ultieme product.

De Unit D/LAB is de eerste high-end wing die uit het Duotone laboratorium komt. Het gebruik van de nieuwste versie van Aluula-stof in combinatie met nieuwe constructiekenmerken vermindert het gewicht en stelt een geheel nieuwe standaard in lift, flex en respons. De Unit D/LAB is niet zomaar een lichtere versie van de Unit; de prestaties zijn aanzienlijk verbeterd, waardoor je eerder kunt vliegen, met meer grunt waardoor je eerder op de foil staat. U zult een verbeterde acceleratie en hogere windhoeken ervaren, zelfs bij lichtere wind. De vleugel genereert ongelooflijke hoeveelheden lift en kracht, zelfs bij de geringste bries, waardoor foilen mogelijk is bij bijna geen wind met de grotere maten, terwijl het in staat is om hoger te vliegen, met extra hangtijd voor sprongen en extra lift tijdens overgangen.

Het karakter van de Unit-reeks is afgestemd op stabiele en moeiteloze drift bij het rijden op golven en deining. Met het comfort en de controle van onze nieuwe stijve handvatten in combinatie met de extra grunt en lift van de vleugel, blinkt de Unit D/LAB uit in alle disciplines, van surfen op golven, en van sprongen tot freestyle en freeride.Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
-
 
Google Shopping:
Fanatic wing foilen Duotone Wing surfen Duotone Unit D/Lab
Merken:
Duotone
Soort:
Wing