Duotone F-Pace 2021 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Duotone F-Pace 2021


Duotone F-Pace 2021
Afbeelding van Duotone F-Pace 2021
Afbeelding van Duotone F-Pace 2021
Afbeelding van Duotone F-Pace 2021

Vanaf: € 745,-


Omschrijving

Foil surfen is populairder dan ooit en ontwikkelt zich snel. Ondertussen zorgt, naast de klassieke foilen, foilstyling als speelse variatie met een duidelijke neiging naar freestyle voor onbegrensde mogelijkheden.

Beide "speelplaatsen" hebben specifieke eisen waaraan gewone windsurfzeilen niet kunnen voldoen. Dit is precies waarom de volledig opnieuw ontworpen F_PACE-reeks bestaat uit twee verschillend ontworpen modellen, die tot maat 5.8 duidelijk worden omschreven als F_PACE STYLE, terwijl 6.4 en 7.4 komen als F_PACE RIDE. Maar beide ontwerpen hebben één ding gemeen: ze zijn verrijkt met ontelbare, foil specifieke ontwerpkenmerken die een beslissende invloed hebben op de prestaties en resulteren in buitengewone eigenschappen in hun respectieve spectrum.

Slechts 4 (STIJL) of 4 3/4 (RIDE) latten, een superkorte giek, een verminderde voorlijkcurve en het brede Dacron voorlijk paneel vormen samen een gunstig zacht en zeer licht foilzeil. De high aspect outline met gereduceerd bovenoppervlak komt perfect overeen met de lage waterbestendigheid van de draagvleugel en de nauwelijks aanwezige laterale krachten.Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
-
 
Merken:
Duotone
Soort:
Foil windsurfzeil
Google Shopping:
Foil windsurfen Duotone Foil windsurfzeil