Duotone Evo 2019


Duotone Evo 2019
Afbeelding van Duotone Evo 2019
Afbeelding van Duotone Evo 2019
Afbeelding van Duotone Evo 2019
Afbeelding van Duotone Evo 2019

Vanaf: € 1.029,- € 720,-

30% Korting


Omschrijving

Duotone Evo 2019

De Evo is de beste allrounder met een groot windbereik en een nauwkeurige krachtontwikkeling. De Evo is super stabiel en reageert snel, waardoor hij de keuze is in alle omstandigheden en bij elke vaarstijl. De EVO blinkte vorig jaar al uit. Nu volledig opnieuw ontworpen met drie struts is het nu een drie-strut allrounder die indruk maakte op iedereen die de EVO heeft mogen proberen. Met een mega hangtime en enorme boostingmogelijkheden, werd het een van Duotone's meest populaire kites. De EVO is een delta-vormige kite ontworpen om fantastische upwind prestaties en enorme sprongen te bieden. De kite draait dynamisch wat goed is voor in de golven en de kite is perfect voor kiters die op zoek zijn om hun eerste freestyle moves te proberen. Het maakt niet uit wat je stijl is op het water; de EVO kan het allemaal. De structurele stijfheid van de kleinere maten is verbeterd, waardoor ze buitengewoon solide zijn, zelfs bij windstoten en harde wind. De verminderde bardruk maakt de kite gemakkelijk te vliegen en zeer vergevingsgezind. Dit maakt de kite aantrekkelijk voor veel kiters met uiteenlopende vaardigheden. De sheet and go capaciteiten verrijkt de algemene beleving van de Evo, de kite is werkelijk geschikt voor iedereen. Als je meerdere vaarstijlen hebt en je wilt je opties open houden voor freestyle, big air en golven, dan heb je de EVOlution nodig!

TRINITY TX

Teijin is 's werelds grootste leverancier van polyester en zeilmaterialen voor de watersport. Door de creatieve krachten van Duotone te combineren kwam TRINITY TX tot stand. TRINITY TX uitsluitend bij Duotone, is een 3x2 canopy materiaal en is aantoonbaar superieur aan andere canopy materialen voor wat betreft duurzaamheid en dynamische prestaties.

De 3x2 garencombinatie heeft zich bewezen als de beste manier op het gebied van prestaties en duurzaamheid en is in alle opzichten beter dan de 2x2 of 4x4 combinaties. TRINITY TX. Gemaakt voor duurzaamheid.

Specificaties

De ware alleskunner van Duotone, Stijver profiel, Minder bardruk, Perfect voor beginners, De keuze van Tom Hebert, 4-lijns kite, Makkelijke relaunchSpecificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
2 stuks
Leverancier
-
Google Shopping
Kitesurfen Kites en barren Kites
Soort
Kite
Merken
Duotone