Duotone E-Pace 2021 freeride windsurf zeil random colors onlinkopen ?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Duotone E-Pace 2021


Duotone E-Pace 2021
Afbeelding van Duotone E-Pace 2021
Afbeelding van Duotone E-Pace 2021

Vanaf: € 679,- € 509,-

25% Korting


Omschrijving

De Duotone E_PACE's zijn precies het soort freeridezeilen dat windsurfen zo fascinerend en ongecompliceerd maakt: eenvoudig op te tuigen, versnellen als een e-motor en planeren zonder te pompen. Dit is puur windsurfen, met veel power, snelheid en fun.

Veelzijdigheid is de grote kracht van de E_PACE: veelzijdig gebruiksbereik, veelzijdig in een breed scala aan windomstandigheden. Dankzij het 3 IN 1 ONTWERP met een sterk gereduceerde lufe curve, die bijna recht is in het bovenste gedeelte, heeft de downhaul-spanning een grote invloed op de loose leech - en op zijn beurt op het karakter van het zeil, afhankelijk van de trim. De twee extreem brede MIN- en MAX-trimpunten bieden de mogelijkheid om een ongelooflijk breed windbereik te bestrijken en de E_PACE een geheel ander high- of low-end prestatie en zeilgevoel te geven. In de MIN-stand versnelt het zeer krachtig met de minste winddruk en voelt het ongelooflijk licht aan. Op MAX-trim biedt het echter eindeloze snelheid en controle.

Ergo: De nieuwe No Cam E_PACE is het perfecte freeride-zeil voor alle wateren en omstandigheden en combineert handling- en optuig-voordelen met een helder, direct gevoel en een harmonieuze, sprankelende krachtafgifte. Biedt veel plezier, vertrouwen, controle en heerlijk eenvoudig windsurfen. We zijn er zeker van dat er geen No Cam-zeil is dat een groter windbereik en een groter gebruiksbereik bestrijkt dan de E_PACE.Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
10 stuks
Leverancier:
-
 
Google Shopping:
Windsurfen Windsurf zeilen Freeride zeilen Duotone E-Pace
Merken:
Duotone
Soort:
Windsurfzeilen
Model:
freeride
SALE:
SALE