Duotone E-Pace 2021 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Duotone E-Pace 2021


Duotone E-Pace 2021
Afbeelding van Duotone E-Pace 2021
Afbeelding van Duotone E-Pace 2021
Afbeelding van Duotone E-Pace 2021
Afbeelding van Duotone E-Pace 2021

Vanaf: € 679,-

Black Friday: gebruik FSMBF2021 voor 10% extra korting op alles!


Omschrijving

Wat is verandert, toevoeging van nieuwe maten 4.6 en 5.0, een 5 latten bump en jump of zelf wave.

De meeste ontwikkeling in de maten 7.3 en 7.8 hierin zijn de latten vermindert van 7 naar 6 latten, het zeil planeert vroeger aan en toch super stabiel ondanks een zeillat minder.

De gloednieuwe Duotone E_PACE is precies het soort freeridezeilen dat windsurfen zo fascinerend en ongecompliceerd maakt: eenvoudig op te tuigen, accelereren als een e-motor en planeert zonder te pompen. In combinatie met een competitief snelheidspotentieel en de speelse bediening van een zeil zonder cam. Dit is puur windsurfen, met veel power, snelheid EN de bijzondere makkelijk.

Veelzijdigheid is de grote kracht van de E_PACE: veelzijdig inzetbaar, veelzijdig in een breed scala aan windomstandigheden. Dankzij het 3 IN 1 ONTWERP met een sterk gereduceerde voorlijkcurve, die bijna recht is in het bovenste gedeelte, heeft de neerwaartse spanning een grote invloed op de loose leech - en op zijn beurt op het karakter van het zeil, afhankelijk van de trim. De twee extreem brede MIN- en MAX-trimpunten bieden de mogelijkheid om een ongelooflijk breed windbereik te bestrijken en de E_PACE een compleet andere high- of low-end prestatie en zeilgevoel te geven. Op MIN-stand accelereert hij zeer krachtig bij de minste winddruk en voelt hij ongelooflijk licht aan - ook ideaal voor foilen. Bij MAX-trim biedt het echter eindeloze snelheid en controle, zelfs wanneer het wordt overweldigd, dankzij zijn uitgesproken loose leech.

Ergo: de nieuwe No Cam E_PACE is het perfecte freeride-zeil voor alle wateren en omstandigheden, waarbij hij de voordelen van handling en rigging combineert met een helder, direct gevoel en een harmonieuze, sprankelende vermogensafgifte. Biedt veel plezier, vertrouwen, controle en heerlijk gemakkelijk windsurfen. We zijn er zeker van dat er geen No Cam-zeil is dat een groter windbereik en gebruiksbereik dekt dan de E_PACE.

Gewoon geweldig: bij gebruik voor foilen heeft de E_PACE een speciaal schoothoekje om het zeil nog meer rechtop te kunnen plaatsen!
Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
4 stuks
Leverancier:
-
 
Merken:
Duotone
Soort:
freeride zeil
Google Shopping:
Windsurfen Windsurf zeilen Duotone windsurf Freeride windsurfzeil