Drake snowboardbinding Fifty 2018


Drake snowboardbinding Fifty 2018
Afbeelding van Drake snowboardbinding Fifty 2018
Afbeelding van Drake snowboardbinding Fifty 2018
Afbeelding van Drake snowboardbinding Fifty 2018

€ 169,- € 119,95

29% Korting


Omschrijving

Legioenen snowboarders hebben de Drake Fifty tijdens zijn 10-jaar omarmd, omdat het voortdurend de verwachting overtreft met zijn comfort en reactievermogen. Aangepast met de Natural Cant-interface die uw boardhouding verbetert, kunt u hoge prestatieniveaus bereiken. Het terugverende hieldemperkussen verhoogt het comfort en de trillingsabsorptie, terwijl de premium MFC-banden de volledige wikkelrespons rondom je schoenen in balans houden met een extreme flex.

Highback

De lichtframe highback behoudt dezelfde voordelen van een fullback highback zonder het toegevoegde gewicht. Het is een perfecte mix van torsional flexibiliteit en respons door u meer zijwaartse beweging te geven terwijl u een progressieve respons in alle bewegingsbanen toelaat. Dit garandeert meer controle over je snowboard met een comfortabel en vergevingsgezind gevoel zonder de ondersteuning in gevaar te brengen.

Baseplate

Ontworpen met het beste aluminium en met vezels versterkte nylon. Deze ultralichte Delta Light Baseplate is ontworpen om de respons en het boardgevoel te verbeteren. Het gewicht op deze basisplaat werd drastisch verminderd door zware plastic te verwijderen en te vervangen door een EVA-dempingskussen. Delta-Lite heeft een geheel nieuw contactvlak dat direct op het board is geplaatst om het nog beter te dempen en naar een heel nieuw niveau te brengen. Een veelzijdige bodemplaat voor alle terreinprestaties die volledig kan worden aangepast voor een superieure pasvorm. De Natural Cant-interface zorgt ervoor dat u in een natuurlijke positie kunt snowboarden omdat het de natuurlijke helling van de benen vergemakkelijkt. Het beschikt over de Rebound-schokdemper met lage demping om het absorptievermogen van de trillingen en de demping van de landingen te vergroten. De Classic Drake-schijf kan zonder gedoe op 4-gaats en 3-gaats systemen worden gemonteerd.

Straps

De Premium MFC enkelstrap is een dual-density, comfortabele, 3D-vormige enkelstrap die de controle in elke situatie verbetert. De revolutionaire urethane too-strap zorgt voor een perfecte pasvorm over de teen van de schoen. De twee flexibele vleugels gaan rond de tenen en vormen automatisch een open verbinding tussen strap en boot, waardoor ze goed blijven zitten in de binding. Ze kunnen ook in de originele stand over de voorkant van de tenen worden geplaatst. De MG 12 is een van de snelste en meest efficiënte ratelsysteem op de markt, geprezen om zijn mogelijkheid om vijf laddertrappen te verstellen met zijn ergonomische vorm om de ratel vast te zetten. Drake verlaagde het gewicht met 25% met behulp van Magnesium in plaats van aluminium en voegde nog meer precisie toe met de nieuwe metalen knop ontgrendeling.

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
1 stuk
Leverancier
-
SALE
SALE
Google Shopping
Wintersport Snowboard bindingen Heren snowboard bindingen
Merken
Drake