Coros Apex Pro GPS Horloge online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Coros Apex Pro GPS Horloge


Coros Apex Pro GPS Horloge
Afbeelding van Coros Apex Pro GPS Horloge
Afbeelding van Coros Apex Pro GPS Horloge
Afbeelding van Coros Apex Pro GPS Horloge
Afbeelding van Coros Apex Pro GPS Horloge
Afbeelding van Coros Apex Pro GPS Horloge
Afbeelding van Coros Apex Pro GPS Horloge
Afbeelding van Coros Apex Pro GPS Horloge
Afbeelding van Coros Apex Pro GPS Horloge

€ 499,-


Omschrijving

COROS en GPS-Speedsurfing.com (GP3S) hebben samengewerkt om een op maat gemaakte trainingsmodus te ontwikkelen die onmiddellijke feedback op het water mogelijk maakt voor al onze categorieën. De huidige release van deze native speed-surfmodus is de eerste openbare versie die beschikbaar is voor alle COROS APEX PRO & VERTIX-bezitters, en zal een zeer hoge mate van nauwkeurigheid opleveren in combinatie met een oerdegelijk hardware-ontwerp, een verbazingwekkende batterijduur en een gemakkelijk te gebruiken -gebruikersinterface inclusief automatisch uploaden naar ons platform (*). De komende maanden gaan we door met het verzamelen van data en het verbeteren van de snelheidsalgoritmen samen met COROS. Op basis van de vooruitgang die we de afgelopen maanden hebben geboekt, ondersteund door honderden testkilometers op het water, zijn we ervan overtuigd dat deze combinatie zal leiden tot een toekomstbestendige, betrouwbare, nauwkeurige en verifieerbare oplossing die we willen voor ons platform.

Zowel de COROS APEX PRO als VERTIX zijn de eerste multisport-horloges die geschikt zijn om een native speed-surf-modus, een groot aantal (extreme) outdoor / indoor-activiteiten te ondersteunen en extra functionaliteit toe te voegen zoals HR- en blood oxygen monitoring. COROS is een high-performance sporttechnologiebedrijf met een focus op buitensporten en extreme sporten. Door de combinatie van hoogwaardige hardware en de nieuwste innovatieve technologie biedt het atleten de uitrusting waarop ze kunnen vertrouwen in de meest extreme omgevingen ter wereld. Bij GP3S zijn we ontzettend blij met deze samenwerking, de eerste keer ooit dat een toonaangevende fabrikant de wereld van het windsurfen betrad en de krachten bundelde met onze community!

In de komende weken zullen we updates over onze voortgang delen, zullen we aanvullende achtergrondinformatie geven over de apparaten, software en de manier waarop de GPS-gegevens worden verzameld, verwerkt en geverifieerd door ons platform. Zoals hierboven vermeld zitten we eigenlijk midden in het ontwikkelproces samen met Coros, en op basis van de verzamelde en geverifieerde data van de afgelopen maanden hebben we er alle vertrouwen in dat het onze standaarden zal halen.

Veel gestelde vragen COROS

De Coros is een zeer eenvoudig te gebruiken apparaat en je hebt geen technische vaardigheden nodig. Met de Coros streven we naar gebruiksgemak en het toegankelijker maken van snel surfen. Wanneer u een Coros-apparaat gebruikt, wordt uw sessie automatisch geüpload en gepost op GP3S-websites. Dus als je gaat voor gebruiksgemak, multisporten, lange batterijduur en hoogwaardig design is de Coros het ideale toestel.

Hoe werkt de COROS GPS?

Het basisproces is dat een GPS-apparaat metingen verricht, berekeningen maakt en data logt, een filterapplicatie de data opschoont (zoals GPS-Results en GPSAR Pro) en de gefilterde resultaten op GP3S-websites worden geplaatst. Sommige apparaten, zoals de gw-60, produceren extra outputfoutgegevens waarmee de filtertoepassing de gegevens kan verifiëren en onbetrouwbare gegevens kan filteren. Andere apparaten, zoals de Garmin- en Suunto-apparaten, voeren alleen positiegegevens uit zonder deze foutgegevens, waardoor het moeilijker wordt om de nauwkeurigheid te verifiëren. Het Coros-apparaat voert ruwe gegevens uit met foutinformatie die wordt gefilterd (verwerkt) in de Coros-backend. De verwerkte gegevens worden naar GP3S-websites gestuurd en nogmaals door GPS-Results gefilterd en op de website gepubliceerd.

Last but not least werd de huidige methodiek meer dan 13 jaar geleden geïntroduceerd in de wereld van het snel surfen. Ondertussen zijn GPS-chips en softwaretechnologie met aanzienlijke stappen verbeterd. In 2008 was het normaal om 6 satellieten in zicht te hebben, tegenwoordig hebben we meer dan 12 satellieten. We hebben meer manieren om het nauwkeurigheidsniveau te valideren of meerdere sensoren te combineren om gegevens te valideren.

Gebruikt het Coros GPS-horloge Doppler?

Ja, zoals bijna elk ander GPS-apparaat ter wereld gebruikt de Coros Doppler. Voor het valideren van gegevens is dit echter niet voldoende. Apparaten met u-blox-chips produceren bijvoorbeeld extra outputfoutgegevens die kunnen worden gebruikt om de gegevens te verifiëren. De Coros geeft deze gegevens nog niet door aan de eindgebruiker, maar op dit moment heeft GP3S volledige toegang tot de onbewerkte gegevens voor volledige validatie wanneer een sessie wordt gemarkeerd. We werken samen met Coros om de foutgegevens in open formaat te ontvangen en beschikbaar te maken voor elke individuele rijder. Deze functionaliteit zal naar verwachting worden vrijgegeven in de Q1-2021-firmware.
Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
4 stuks
Leverancier:
-
 
Merken:
Coros
Soort:
GPS horloge
Google Shopping:
GPS horloge Windsurf horloge Coros