Cabrinha Switchblade Kite 2019


Cabrinha Switchblade Kite 2019
Afbeelding van Cabrinha Switchblade Kite 2019
Afbeelding van Cabrinha Switchblade Kite 2019

Vanaf: € 1.249,-


Omschrijving

Cabrinha Switchblade Kite 2019

Natuurlijk is de Cabrinha Switchblade ook weer in 2019 van de partij. Een van de best verkochte kites allertijden. En dat heeft natuurlijk een reden. Niet alleen duizenden kitesurfers vinden het een geweldige kite. Ook prestaties op wereldniveau zoals de winst tijdens de King of the Air (2017) en hoogste tow-jump ooit (2018) zijn behaald aan de Cabrinha Switchblade.

De Switchblade is een van de lekkerste freeride kites op de markt. De Switchblade gaat gigantisch hoog, maakt prima kiteloops en heeft heerlijke freeride eigenschappen zoals een goede depower / power, stabiliteit, een makkelijke relaunch en veel opties om te kite zo af te stellen dat die het beste bij jouw vaarstijl past.

Het aller mooiste aan de Switchblade is eigenlijk wel dat het een van de makkelijkst te gebruiken performance kite is die er is. Voor beginners tot kitesurfers die hun grenzen willen verleggen in big-air boosten of freestyle de Switchblade is er voor iedereen. De Switchblade geeft je altijd een vertrouwd gevoel die je in weinig ander kites terug gaat vinden. Het 5-strut design van de Switchblade maakt de Switchblade meer geschikt voor harde wind dan de Moto. Door de Cabrinha Pure Profile Panels techniek heeft de Switchblade een zeer ronde vorm waardoor de kite minder drag heeft en stabieler in de lucht staat. Dit zorgt voor een voorspelbare kite in harde en zachte wind. De Switchblade past bij iedereen. Perfect voor als je wilt beginnen en nog lang plezier van je kite wil beleven.

Specificaties

Pure Profile Panels

5-strut design

All-round kite

Dikke hangtime

Makkelijke relaunch

Goede upwind eigenschappen


Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
10+ stuks
Leverancier
Prydegroup
Model
5 strut
Google Shopping
Kitesurfen Kites en barren Kites
Merken
Cabrinha

Shop meer