Cabrinha Kite Moto 2019


Cabrinha Kite Moto 2019
Afbeelding van Cabrinha Kite Moto 2019
Afbeelding van Cabrinha Kite Moto 2019
Afbeelding van Cabrinha Kite Moto 2019
Afbeelding van Cabrinha Kite Moto 2019

Vanaf: € 1.099,-


Omschrijving

Cabrinha Kite Moto 2019

Ontworpen voor kitersurfers die veelzijdige, voorspelbare vliegprestaties waarderen, is de Moto-kite presteerd in een breed scala van omstandigheden. Het munt uit in drie van de meest opwindende disciplines die de sport te bieden heeft: Freeride, Freesurf en Foilboarding.

De geheel nieuwe Moto leidt ons naar een nieuw tijdperk van performance kitesurfen dat alle conventionele denkwijzen kapot maakt. Deze veelzijdige Freeride / Crossover-kite voelt licht aan en biedt een precieze en lineaire vermogensafgifte. Het lichtere gewicht en de snelle reactie worden mogelijk gemaakt door de 3-strut hybride.

De Cabrninha Moto is op zijn best in uitdagende condities zoals dagen met vlagerige wind. De super goede depower van de Moto vangt de vlagen zonder problemen op en geeft de Cabrinha Moto een groot windbereik. De Moto geeft zeer geleidelijke power als je je bar aantrekt. De geleidelijke power en uitgebalanceerde depower zorgen er voor dat de Moto super smooth aanvoelt. Aan de bridles van de Moto zitten geen pully’s zodat je een heel direct gevoel hebt met de kite.

In de Cabrinha Moto is, als enige kite in de Cabrinha line-up, ‘Pure Arc Segments’ verwerkt. Dit is een toevoeging op de huidige Pure profile Panels van Cabrinha. De Pure Arc segmenten zijn extra stukken Leading edge zo zijn verwerkt in de LE zodat de kite een zo rond mogelijk profiel heeft. Hoe ronder het profiel van de kite, hoe beter de kite vliegt.

Specificaties

4-lijns kite

3-strut design

Lichte bardruk

Makkelijke relaunch

Pure Arc Segmenten

Freeride, Surf, Freestyle en Foil

Double ripstop doekSpecificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
10+ stuks
Leverancier
Prydegroup
Model
3 strut
Google Shopping
Kitesurfen Kites en barren Kites
Merken
Cabrinha

Shop meer