Axiski online shop | FUN voor iedereen | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Geen resultaten.


Axiski voor het hele gezin

De Axiski staat voor FUN voor het gehele gezin! De Axiski slee is in vele condities te gebruiken, een dun laagje sneeuw is al genoeg. Daarnaast is de slee/het board ook op zand en op bevroren gras te gebruiken. Het merk is begonnen in Engeland, met één doel: Avontuur en plezier, en tegelijkertijd de slee- en ski-board wereld op z’n kop zetten (“turn on its axis”).

De Axiski in gebruik

De Axiski werkt eenvoudig, je hoeft echt geen snowboarder, surfer of skiër te zijn, iedereen kan het! Hij is geschikt voor het hele gezin en er is geen ervaring nodig. Zoals eerder genoemd is de Axiski geschikt voor alle soorten sneeuw, zand en bevroren gras. Daarnaast is de slee op verschillende manieren te gebruiken. Of je nou alleen of met z'n tweeën de heuvel af sjeest. Zittend, liggend, staand of op je buik voor de ultieme kick, het kan allemaal!

De voordelen van de Axiski

De Axiski slee is dun en licht. De slee heeft een doorsnede van slechts 0,5 cm en weegt slechts 1,5 kg. De slee is gemaakt van duurzaam HDPE kunststof en heeft een EU veiligheidskeurmerk. De randen van de Axiski zijn ge-carved, net als bij een snowboard. Je kunt sturen door met je gewicht naar links of rechts te bewegen, terwijl je het voortouw redelijk strak trekt voor stabiliteit. De licht opstaande rand en extra grip-punten zorgen voor extra stabiliteit als je op de Axiski zit of staat.

Gaat de Axiski lang mee?

De Axiski gaat erg lang mee. Hij is namelijk gemaakt van sterk kunststof dat niet snel beschadigd. Er kunnen na gebruik krasjes op de onderkant komen maar dit is geen probleem. De Axiski is juist gemaakt om overal op te glijden.